ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Aπών) κλπ. Λέτε να τους παρέσυρε ο δαιμόνιος Άκης; Βρε τα καημένα…

Αυτούς φέραμε πάλι για να κυβερνήσουν. Αυτή είναι η δύναμη της διαπλοκής. Πρέπει επιτέλους να δώσουμε ένα τέλος στην δικτατορία των διεφθαρμένων. Δείτε αυτό που δεν θα σας δείξει κανένα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής.







Υ.Γ
Προσέξτε ο ΓΑΠ ήταν Απών..

Σχόλια

  1. Αυτοί δεν παρασύρονται από κανέναν .
    Είναι ικανοί και άξιοι απο μόνοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτή τη χώρα πρέπει κάποτε να βάλουμε μια τάξη και να κατανοούμε τι σημαίνει κάθε θεσμίκο όργανο και όχι γενικά να διαμαρτυρόμαστε και να λαικίζουμε με τη κάθε ευκαιρία.
    Κατά αρχάς δέχομαι οτι αυτό που παρουσιάζεται είναι η επίμαχη απόφαση του ΚΥΣΕΑ, παρότι δεν υπάρχει το πλήρες κείμενο για να δούμε τι αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ.
    Κατά δεύτερον το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε τη προμήθεια των υποβρυχίων και δεν έχει καμμία σχέση με τη σχετική σύμβαση που υπογράφεται από άλλον φορέα και τον εκάστοτε έχοντα την οικονομική εξουσία.
    Κατά τρίτον το ΚΥΣΕΑ αποφασίζει σύμφωνα με την εισήγηση που παρουσιάζει ο εκάστοτε εισηγητής η οποία δεν δίνεται στη ανάρτηση για να δούμε ακριβώς επί τίνος πήρε την σχετική απόφαση, όπως επίσης δεν δίδονται και τα σχετικά πρακτικά της συνεδρίασης.
    Τέταρτον η υλοποίηση της σύμβασης και των αντισταθμηστικών γίνεται μέσω της ΓΔΑΕΕ και όχι απο το ΚΥΣΕΑ.
    Κατόπιν αυτών το ΚΥΣΕΑ αν μπορεί να "κατηγορηθεί" για κάτι είναι μόνο για πολιτικές ευθύνες και μόνο και όχι για ποινικές.
    Οσον αφορά το ΑΠΩΝ του ΓΑΠ δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει όταν στην συνεδρίαση συμμετείχε ο ΥΠΕΞ. Επίσης μπορεί κάποιος να μας πεί αν ο ΓΑΠ ήταν εντός ή εκτός Ελλάδος την ημερομηνία της συνεδρίασης ?
    Τέλος, καλό είναι όταν γίνονται τέτοια δημοσιεύματα να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή και να μην χρησιμοποιούνται απλά και μόνο για λαικισμό με άγνωστο στόχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε συνέχεια του σχολίου μου και μια έκπληξη η απόφαση για τα υποβρύχια έγινε τον Φεβρουάριο του 2000 και όχι το 1996 που έχει αναρτηθεί. Δείτε παραγρ. 7 της ανάρτησης
    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=39230&Itemid=131 καθώς και την επίσημη άποψη του ΑΚΗ
    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=39315&Itemid=131 (παλι 2/2000 λέτε να μην ξέρει)
    και δείτε ποιός ήταν ΑΓΕΕΘΑ το 2000
    http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=2855
    όχι βέβαια ο υπογράφων στην απόφαση της ανάρτησης που δεν ξέρουμε για ποιό θέμα έλαβε απόφαση, πιθανότατα άσχετο με την προμήθεια των υποβρυχίων.
    Ολα αυτά αφιερωμένα σε αυτούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο λαικισμός και αναρτούν ότι θέλουν χωρίς να λογαριάζουν τίποτα παρά μόνο το όποιο δικό τους, αγνωστο για εμάς, όφελος.
    Περιμένουμε την άποψη σας επι του θέματος που τίθεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι ΑΔΥΑΝΟΗΤΗ απο εδω και περα η οποια συμμετοχη αυτου του απο-κομματος στα πολιτικα πραγματα αυτης της χωρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με το δημοσίευμε αυτό τίθεται ενα σοβαρό θέμα παραπληροφόρησης του αναγνώστη.
    Συγκεκριμένα δίνονται ονόματα και υπογραφές από μια απόφαση του ΚΥΣΕΑ του 1996 ενώ η απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τα υποβρύχια είναι του 2000.
    Δείτε ποιοί ήταν οι αντίστοιχοι υπουργοί το 2000
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7_%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85_%CE%A3%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%84%CE%B7_1996_(%CE%A3%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82)
    Κατόπιν αυτού κάποιοι που διακινούν αυτή την παραποιημένη είδηση πρέπει να απολογηθούν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Babis, καθώς διακινείς αυτή τη παραποιημένη πληροφορία, πρέπει να λάβεις θέση επί του θέματος που τίθεται με τα πιο πάνω σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Babis, περιμένουμε την απαντησή σου στο θεμα της παραπληροφόρησης που τίθεται με τα σχόλια καθώς και στο ερώτημα που σου τέθηκε και δεν ανέβασες για άγνωστο λόγο.
    Αναμένουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κε Παπασπύρου γιατί κωφεύεται ?
    Δεν έχετε καταλάβει οτι με το δημοσίευμα αυτό, που δεν αφορά την προμήθεια των Υ/Β αλλά άλλη απόφαση (άγνωστη) του ΚΥΣΕΑ, στοχοποιείται πρόσωπα που δεν συμμετείχαν στην διαδικασία.
    Δεν έχετε καταλάβει επίσης οτι μία απόφαση του ΚΥΣΕΑ έχει σκοπό την επικύρωση της αναγκαιότητας σκοπιμότητας μιας προμήθειας και δεν έχει καμμία σχέση με τις "μίζες" που ενδεχομένως απορρέουν από την υπογραφή της σύμβασης και την υλοποιησή της.
    Κύριε Παπασπύρου στις επόμενες εκλογές θέλετε να διεκδικήστε τη ψήφο του ελληνικού λαού, αν νομίζετε ότι με λαικισμό και λασπολογία θα σας εμπιστευτούν οι έλληνες πολίτες τοτε δυστυχώς πλανάσθαι.
    Σταματήστε να κρύβεστε και δώστε τις απαντήσεις σε αυτά που σας τίθονται, όπως αρμόζει σε έναν υποψήφιο βουλευτή που για πρώτη φορά κατέρχεται στο πολιτικό στίβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλος αγαπητέ η λάσπη, ότι γράφεται εδώ είναι με στοιχεία.
    Ιδού η απόδειξη:
    "Τα μέλη του ΚΥΣΕΑ της περιόδου που υπογράφηκε η σύμβαση για την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων ζητά να κληθούν και να καταθέσουν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής ο κ. Ακης Τσοχατζόπουλος. Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός έστειλε επιστολή στο προεδρείο της επιτροπής σύμφωνα με την οποία ζητά να κληθούν για κατάθεση οι κύριοι Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου, Αλέκος Παπαδόπουλος, Θόδωρος Πάγκαλος, Γιάννος Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, Κώστας Λαλιώτης, Γιώργος Ρωμαίος και Αθανάσιος Τζογάνης (πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ), οι οποίοι και συνέθεταν το ΚΥΣΕΑ την περίοδο 1998-2000."
    http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=124669#cmnt_63624
    Όλα μα όλα τα πιο πάνω ονόματα είναι αυτά που υπέγραψαν για την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων και φάινονται στις εικόνες του άρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διάβασε και αυτό:
    Στοιχεία βόμβα κατέθεσε ο Καμμένος στη βουλή για τα υποβρύχια!, 5 Μαι.2011
    Στοιχεία φωτιά που αποδεικνύουν ότι όλο το ΚΥΣΕΑ και όχι μόνο ο Άκης, γνώριζαν την μεθόδευση για τα υποβρύχια, κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος στη βουλή. “λεπτομέρεια”; Μπορεί ο νυν πρωθυπουργός να ήταν απών από το επίμαχο ΚΥΣΕΑ, αλλά γνώριζε πολύ καλά την υπόθεση.

    Δείτε τα μέλη που υπέγραψαν την επίορκη σύμβαση.
    http://olympia.gr/2011/05/05/%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δες και αυτό:
    Βλέπει «υποβρύχιες» ευθύνες σε όλα τα µέλη του ΚΥΣΕΑ
    Και πρώην πρωθυπουργός µπαίνει στο κάδρο των ενδεχόµενων ευθυνών για την υπόθεση της προµήθειας των υποβρυχίων. Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κατσιρώδης έκρινε ότι η δικογραφία πρέπει να διαβιβαστεί στη Βουλή κατ’ εφαρµογή του νόµου περί ευθύνης υπουργών, ζητώντας να ερευνηθούν πιθανές ευθύνες για τον πρώην υπουργό Εθνικής Αµυνας Ακη Τσοχατζόπουλο, καθώς και για άλλαπρώην µέλη κυβερνήσεων φτάνοντας µέχρι τον πρωθυπουργό.

    Αξίζει να σηµειωθεί ότι και στο σχετικό διαβιβαστικό έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προς τον Αρειο Πάγο αναφέρεται ότι «η απόφαση του υπουργού Εθνικής Αµυνας Ακη Τσοχατζόπουλου εγκρίθηκε, εν συνεχεία, µε την από 26-7-1999 απόφαση του ΚΥΣΕΑ».
    Στις συνεδριάσεις του θεσµικά, όπως είναι γνωστό, λαµβάνουν µέρος και άλλοι υπουργοί, εκτός από τον αρµόδιο για θέµατα ΕθνικήςΑµυνας, όπως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

    http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4625812

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η απόφαση που έχετε βάλει είναι του 1996 ...
    Διάβασε για να μαθαίνεις τι λέει και ο Ελεύθερος Τύπος, λεει 1999 και 2000 !!!!!
    http://national-pride.org/2012/04/17/%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CF%84%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%88%CE%B1%CE%BC%CE%B5/#more-117016

    Αλλα ας υποθέσω οτι υπέγραψαν στο ΚΥΣΕΑ τι σημαίνει αυτό ? Τι υπονοείς ?
    Δεν ξέρεις τι κάνει το ΚΥΣΕΑ, παρότι απόστρατος ?
    Στο έγραψα πιο πάνω " ... μία απόφαση του ΚΥΣΕΑ έχει σκοπό την επικύρωση της αναγκαιότητας σκοπιμότητας μιας προμήθειας ... "
    Αυτό δεν το διάβασες ?
    Και τέλος επειδή τους καλεί για μάρτυρες ο Ακης, τι σημαίνει ότι και αυτοί είναι ένοχοι ?
    Επιτέλους ξέχασε οτι ήσουν ανωνυμος μπλογκερ και έλεγες οτι ήθελες και ήσουν στο απυρόβλητο.

    Περιμένω απάντηση γιατί και εγώ μιλάω με στοιχεία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μας είπες πριν ‘Αλλα ας υποθέσω οτι υπέγραψαν στο ΚΥΣΕΑ τι σημαίνει αυτό ? Τι υπονοείς ?‘
    Μάλλον κάνεις πλάκα αγαπητέ...
    Δηλαδή ότι τους έφερναν...το υπέγραφαν οι κκ. υπουργοί;;
    Διάβασε λοιπόν τι είχε δηλώσει Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κατσιρώδης
    ‘Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κατσιρώδης έκρινε ότι η δικογραφία πρέπει να διαβιβαστεί στη Βουλή κατ’ εφαρµογή του νόµου περί ευθύνης υπουργών, ζητώντας να ερευνηθούν πιθανές ευθύνες για τον πρώην υπουργό Εθνικής Αµυνας Ακη Τσοχατζόπουλο, καθώς και για άλλα πρώην µέλη κυβερνήσεων φτάνοντας µέχρι τον πρωθυπουργό.‘
    Aυτό για να μην ξεχνάμε το έγραφαν τα ΝΕΑ
    http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4625812
    Ξέχασε να σε ρωτήσει αγαπήτέ ο κ. αντεισαγγελέας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρότι εχθές η απαντησή μου δεν αναρτήθηκε, παρά τις δύο οχλήσεις μου, επανέρχομαι με τις εξής επισημάνσεις :
    1/ Η απόφαση για τα Υ/Β λήφθηκε, όπως αναφέρεις και εσύ, το 1999. Αλλά αυτή που έχει αναρτηθεί είναι το 1996 και μόνο το κομμάτι των υπογραφών. Αυτό είναι η δεν είναι παραπληροφόρηση ? Και αν το αμφισβητείς παρακλαώ να αναρτηθεί όλη η πιό πάνω απόφαση γαι να δούμε τι λέει.
    2/ Η κλήση μαρτύρων από ένα κατηγορούμενο δεν σημαίνει οτι και οι καλούμενοι είναι ένοχοι. Οποιαδήποτε τέτοια διασύνδεση είναι η δεν είναι λασπολογία ?
    3/ Η απόφαση από το ΚΥΣΕΑ (συλλογικό όργανο) επί συγκεκριμένης εισήγησης του υπουργείου και των οργάνων του σημαίνει αποδοχή και διαδρομών μαύρου χρήματος, όπως υπονοείται από τα λεγομένα σου ?
    4/ Η κατάρτιση σύμβασης και υλοποίησης της δεν αποτελεί ευθύνη του ΚΥΣΕΑ αλλά των εντεταλμένων οργάνων του υπουργείου. Οποιαδήποτε τέτοια διασύνδεση αποτελεί ή οχι λασπολογία ?
    5/ Η διαβίβαση στη Βουλή δικογραφίας δεν αποτελεί και άμεσα ενοχή, πρίν καν εξεταστεί από τα αρμόδια όργανα της Βουλής και σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία. Οποιαδήποτε τέτοια διασύνδεση αποτελεί ή δεν αποτελεί λασπολογία ?
    Τελειώνοντας πρέπει να γίνει κατανοητό οτι δεν δικαιούται κανένας να αμαυρώνει προσωπικότητες και να μην σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας του καθενός. Αυτό πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου σαν νεος στο πολιτικό στίβο.
    Προσωπικά θα σου ευχηθώ κάθε επιτυχία στις επόμενες εκλογές καθώς χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε νέο αίμα στη πολιτική, αλλά αμόλυντο από τη ξύλινη γλώσσα και το λαικισμό που κυβερνά τη χώρα για πάνω από 35 χρόνια.
    ΥΓ Αν θές απαντάς στις επισημάνσεις μου, αν οχι δεν πειράζει. Αυτό όμως που ζητώ να σεβασθείς είναι να μην λογοκριθεί το σχολιό μου καθώς αποτελεί την αποψη ενός φανατικού αναγνώστη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.