Πάνος Καμμένος: Ούτε νεκρός δεν συνεργάζομαι με κόμματα του μνημονίου (βίντεο)


Αυτό απάντησε καθαρά-ξεκάθαρα πριν λίγο, σε σχετική ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο Πάνος Καμμένος..
Ούτε νεκρός δεν συνεργάζομαι με κόμματα του μνημονίου
Ο Πάνος Καμμένος στην ερώτηση για το που τοποθετεί τον εαυτό του πολιτικά απάντησε:
"Δεν είμαι Αριστερός ή Δεξιός, είμαι Έλληνας σε επιστράτευση.."

Σχόλια

  1. Aφου ολα τα προηγουμενα χρονια ως βουλευτης της Νεας Δημοκρατιας μας ειχε κουρασει με τις ακροτητες του τωρα μαθαινουμε οτι δεν ειναι ουτε Δεξιος ουτε αριστερος αλλα Ελληνας σε επιστρατευση.Εμεις ειμαστε σε διαρκη επιστρατευση γνωριζουμε που ειναι ο Ιασμος ,το Τυμπακι,ο Χορτιατης,το ΒΙΤΣΙ γιατι υπηρετησαμε την ΠΑΤΡΙΔΑ μεσα απο τις ταξεις της ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ως ΜΠΑΤΖΗΔΕΣ και οχι στον ναυσταθμο του ΝΑΥΤΙΚΟΥ στην Σαλαμινα οπως και αλλοι βεβαια πολιτικοι.Επισης οταν εισαι σε επιστρατευση πρεπει να τρως γαλετες η κουραμανα και δεν ξερω αν θα αντεξει ο Πανουλης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eseis gnorizete na paraxorite ethniki kzriarxia kai na prodinete thn ellada kai tous Ellines eiste se epistrateusi diatetagmenis entolis kspoulimatos tis patridos kai ton thanato tou ellinikou orthodoksou laou ousttt prodotes erxomaste

      Διαγραφή
  2. δηλαδη ρε φιλαρακι ? πες το ξεκαθαρα και ασε τις κουραμανες στην ακρη, με ποιον εισαι και γιατι σε ενοχλει που εστω και τωρα ξυπνησε ο πανουλης μαζι με αλλους απο τη νδουλα του μνημονιου και αγωνιζονται για μια ανεξαρτητη ΕΛΛΑΔΑ. ΣΗΜΑΣΙΑ εχει να ξυπνησουμε και να σταματησουμε ολοι αυτο το τσουναμι που μας ετοιμαζουν πασοκ & νδ , απο οποιο αντιμνημονιακο μετεριζι ανηκουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ρε φιλαράκι νομίζεις οτι "ξύπνησες" ψηφίζοντας Ανεξάρτητους τότε πραγματικά σε λυπάμαι. Και αν θες την αποψή μου η πραγματική αντίδραση είναι ψήφος στην αριστερά.
      Αν τολμάς κάντο, αν οχι συνέχισε τον ύπνο σου στο αλλο κρεββάτι που σου έστρωσαν.

      Διαγραφή
    2. kalos o misthos sou filaraki e? tha fas kala erxomaste kratikodiete entetalmene germanotsolia tis sygrou

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.