Είδηση ΣΟΚ: Ο Παπανδρέου αγοράζει τον Παναθηναϊκό!!!

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, αυτή τη στιγμή μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο συμφωνητικό μεταξύ Τζίγγερ και Παπανδρέου για την ανάληψη απο τον τελευταίο του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ, ενώ σε λίγες ώρες θα υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις!
Ο Παπανδρέου πολιορκεί εδώ και δύο εβδομάδες τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για γρήγορη μεταβίβαση του πακέτου με μοναδικό όρο, όπως διέρρευσε, να είναι και πρόεδρος του νέου Δ.Σ που θα προκύψει.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ μιλούν για το κρυφό πάθος του πρώην Πρωθυπουργού με τους πράσινους, που τους έχει αφήσει άφωνους. Αφηγούνται ιστορίες με ολονύχτιες συσκέψεις του ΓΑΠ και συμβούλων του με θέμα (και καλά) την οικονομία ενώ ο πραγματικός λόγος ήταν η τραγική κατάσταση της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Επίσης άφησαν να εννοηθεί οτι η παραίτηση του απο το μέγιστο αξίωμα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επικείμενη ανάληψη της προεδρίας των πράσινων.

Επίσης γίνεται λόγος για μεγάλη οικονομική επιφάνεια της οικογένειας που βρίσκεται πίσω απο τον ΓΑΠ και που αυξήθηκε ανεξήγητα τα τελευταία τρία χρόνια και θα μετατρέψει τον Παναθηναϊκό σε Μπαρτσελόνα της Μεσογείου! ''Λεφτά υπάρχουν και θα ξαναφέρω πίσω τον Τζιμπρίλ'' φέρεται να αποκάλυψε ο ΓΑΠ στους στενούς συνεργάτες του και παρομοίασε τον Παναθηναϊκό με Τιτανικό που θα έχει έναν γερό καπετάνιο απο εδώ και πέρα.

Οι συγκεκριμένες φράσεις δημιούργησαν μια ανησυχία στους ιθύνοντες των πρασίνων για το μέλλον της ομάδας και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Θα επανέλθουμε με νεότερα για τις υπογραφές. Καλή επιτυχία Πρόεδρε στα νέα σου καθήκοντα!!!! Η ομάδα σώθηκε!!.......(;;)

Himaira

Σχόλια