Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ

20120418-205602.jpgolympiada
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι υπάρχουν Έλληνες που έχουν όχι μόνο περίσσευμα χρημάτων, αλλά κυρίως περίσσευμα ψυχής και αγάπης για την πατρίδα τους και τον πολιτισμό της. Οι συνεχιστές του σπουδαίου έργου του Σταύρου Νιάρχου με την κίνηση τους να κρατήσουν στην Ελλάδα, το Κύπελλο του Σπύρου Λούη, ώστε να το χαίρονται όλοι οι Έλληνες επιβεβαιώνουν ότι η χώρα αυτή, εκτός από το Ολυμπιακό πνεύμα γέννησε και το πνεύμα της προσφοράς. Θα ήθελα, ως Δήμαρχος Πειραιά, να ανακοινώσω ότι η πόλη που αγάπησε ο Σταύρος
Νιάρχος και έκανε δημότες τα παιδιά του, σκοπεύει να τιμήσει τα μέλη του Δ.Σ του Ιδρύματος Νιάρχος για την γενναία πρωτοβουλία τους, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Σε καιρούς δύσκολους, μας έκαναν πάλι περήφανους αναπληρώνοντας την απουσία της Πολιτείας».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.