Αυτά που έκανε ότι δεν ήξερε η Στάη και ο Φελέκης...

Αυτά που δεν ήξεραν η Στάη και ο Φελέκης στην συνέντευξη που έδωσε πριν λίγο ο Πάνος Καμμένος ΝΕΤ όταν ανέφερε ότι ο Πούτιν ήθελε να μας δανείσει 26 δις..και ότι έχουν γίνει και δηλώσεις
Αυτά που δεν ήξεραν ....τα έγραφε η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στις 14 Ιουλ.2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΟΥΜΑΣ

«Η Ρωσία έδινε δάνειο, η Ελλάδα αδιαφόρησε»

Η Ρωσία ήταν έτοιμη από τις αρχές του 2010 να παράσχει δάνειο με ευνοϊκούς όρους και η Ελλάδα αδιαφόρησε, δήλωσε στην «Ε», λίγο μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, ο Ιβάν Σαββίδης, βουλευτής της Κρατικής Δούμας, επικεφαλής της 5ης Περιφέρειας του ΣΑΕ και «τσάρος του Ροστόφ», στις όχθες του Δον.
Ο Ιβάν Σαββίδης μιλάει στον ανταποκριτή της «Ε», Θ. Αυγερινό «Ηρθε ο Παπανδρέου στη Ρωσία πέρυσι τον Φεβρουάριο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ήρθε. Ο ηγέτης της Ρωσίας ήταν έτοιμος να δώσει 25 δισ. ευρώ, δεν έχω λόγο να μην το πω δημοσίως, γιατί έχω ο ίδιος γνώση του ζητήματος. Και ήταν μάλιστα έτοιμος να τα δώσει ως πρώτη δόση βοήθειας στην Ελλάδα, όμως, δυστυχώς...
Ηταν δάνειο με χαμηλό επιτόκιο, οι λεπτομέρειες δεν έχουν πια σημασία, αφού προφανώς οι Αμερικανοί, το ΔΝΤ και η Ε.Ε. είπαν όχι. Τότε γιατί ήρθε στη Μόσχα ο Παπανδρέου; Για να δει ο ελληνικός λαός ότι συναντιέται με τον Πούτιν;», μας είπε με πάθος ο Ι. Σαββίδης, που διαμαρτύρεται ότι οι ελληνορωσικές σχέσεις είναι τόσο παγωμένες, όσο ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια.
«Ηταν έτοιμος»
«Δεν είναι μυστικό ότι εγώ κανόνισα την κατ' ιδίαν συνάντηση, ζητήθηκε η βοήθειά μου από την ελληνική πλευρά. Το πρωί συναντήθηκα με τον Παπανδρέου στην Κρατική Δούμα, μείναμε οι δυο μας με τον μεταφραστή και του είπα ότι δεν χρειάζεται να προβληματίζεται για τίποτε, ότι ο Πούτιν έχει καλή και θετική διάθεση, γι' αυτό και θα προτείνει να μείνουν μόνοι τους κι εφόσον δώσει κι αυτός τη συγκατάθεσή του, μπορεί να του θέσει οποιοδήποτε ζήτημα θεωρεί χρήσιμο. Ηταν έτοιμος να ακούσει τα πάντα», υποστήριξε ο κ. Σαββίδης, υπογραμμίζοντας ότι η συνομιλία κράτησε τελικά μόλις 20 λεπτά και λίγο αργότερα ενημερώθηκε από το Κρεμλίνο «ότι κατά τη διάρκειά της ο Παπανδρέου ουσιαστικά δεν έκανε απολύτως καμία ερώτηση, αλλά μιλούσε για τα οικολογικά προβλήματα της Ελλάδας».
«Γιατί ήρθατε;»
Σύμφωνα με τον ηγέτη των ομογενών της Ρωσίας, ο Β. Πούτιν είχε νωρίτερα σε ένδειξη καλής θέλησης ορίσει ως υπεύθυνο για την υλοποίηση των διμερών συμφωνιών τον Ιγκορ Σέτσιν, «έναν από τους ισχυρότερους αντιπροέδρους της ρωσικής κυβέρνησης, ο οποίος επιβλέπει ολόκληρο το ενεργειακό σύμπλεγμα και τη βαριά βιομηχανία μηχανοκατασκευών».
Αυτό σήμαινε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για άμεση συμφωνία και επιτάχυνση των διαδικασιών, όμως η Ελλάδα δεν έδειξε καμία διάθεση και «το ίδιο βράδυ πήγα στο προεδρικό ξενοδοχείο "Πρέζιντεντ" όπου έμενε ο Παπανδρέου, και τον ρώτησα: Πείτε μου σας παρακαλώ, γιατί ήρθατε και γιατί χρειαζόταν η κατ' ιδίαν συνάντηση, γιατί μου ζητήσατε βοήθεια, για να με δυσφημήσετε;».
Κατά τις εκτιμήσεις του ομογενή πολιτικού, «η αντίδραση που ακολούθησε είναι πλέον προς την αντίθετη κατεύθυνση» και έτσι μπορεί να εξηγηθεί και η πρόσφατη αναβολή της προγραμματισμένης για τις 5 Ιουλίου επίσκεψης Λαμπρινίδη στη Μόσχα, έπειτα από ρωσική πρωτοβουλία και με διατύπωση πρωτοφανών αιχμών για έλλειψη περιεχομένου στις διμερείς επαφές.
Σύμφωνα με τον Ι. Σαββίδη, το Κρεμλίνο ζήτησε να εξηγηθεί στον πρωθυπουργό ότι θα μπορούσε να ζητήσει οποιαδήποτε διευκόλυνση ήθελε, έστω και τηλεφωνικά, από τον Β. Πούτιν, γι' αυτό και αργότερα προτάθηκε να χορηγηθεί δάνειο, «που θα πληρωθεί εν μέρει με κρατικές δεσμεύσεις και εν μέρει με αγροτικά προϊόντα», έτσι ώστε να υλοποιηθεί το συμβόλαιο αγοράς τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού από τη Ρωσία, όμως και η πρόταση αυτή απορρίφθηκε.
Οι ελληνικές επιλογές οδηγούν, κατά τον Ι. Σαββίδη, στη σταδιακή μεγιστοποίηση των ρωσοτουρκικών σχέσεων, καθώς «στο φόντο μιας Ελλάδας που αδυνατίζει και όλο και περισσότερο αποστρέφει το πρόσωπό της από τη Ρωσία, όλο και ενεργότερα η τουρκική οικονομία συνεταιρίζεται με τη ρωσική και η Τουρκία ισχυροποιείται», εξέλιξη, που «θα είναι το χειρότερο έγκλημα για πολλές χιλιετίες. Και τότε δεν θα μπορούμε πλέον τίποτε να διορθώσουμε».

Σχόλια

  1. Επειδή είδα την συνέντευξη αρχικά ειπώθηκε οτι ήταν δήλωση του Πουτιν και τελικά μας βγήκε αυτός ο Σαβίδης, που μαλλον μου φαίνεται για τον Τσάκα της Ρωσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λεφτά υπήρχαν;

      Διαγραφή
    2. Εσείς που νομιζέτε οτί είστε βολεμενοί και ότι παράγετε έργο σαν άξια κομματοσκυλα, όταν θα καταλάβετε τι συμβαίνιει θα ειναι πλέον αργά.

      Διαγραφή
    3. KALA TRELE MOU ESI EISAI NOUDOULHS ASTO!

      Διαγραφή
    4. Στην Παναγια Σουμελα εγινε λειτουργια υστερα απο 90 χρονια υστερα απο καποιες προσπαθειες που εκανε αυτος ο Τσακας της Ρωσιας...ειστε απιστευτοι...φατε μνημονιο αυτο σας αξιζει...

      Διαγραφή
    5. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ .... Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ... ΠΟΣΟ ΜΑ@@@@ΑΣ ΕΙΣΑΙ. ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ?

      Διαγραφή
    6. Πρέπει να είσαι πολύ καλά ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ το λιγότερο , για να λες τον Σαββίδης Τσάκα , έναν Βουλευτή στην Ρωσική Βουλή - Δούμα με μεγάλη δράση στον Απόδημο Ελληνισμό που με δικές του ενέργειες ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος λειτούργησε στην Παναγία Σου μελά μετά 90 χρόνια .
      Δεν πειράζει στις 7/5 θα δεις τι θα πάρει η ΝΔλα σου και θα τα ξαναπούμε αν τολμ΄ξσεις να φανείς γιατί νομίζω θα τρως από τους κόπους σου

      Διαγραφή
    7. Ο τσάκας είναι λιγότερο χειρότερος από το "Ανώνυμος"...

      Διαγραφή
    8. Μα φυσικά, οι Ρώσοι είναι φιλεύσπλαχνοι άνθρωποι, χαρίζουν λεφτά στα ορθόδοξα "αδέρφια" ενώ οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι είναι ολοι τους μαυραγορίτες και εγκληματίες σιωνιστές! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω γω, θα κάνουμε και τους μαφιόζους συνεταιράκια! Μήπως να σκαρώσουμε καμιά κολλεγιά και με τους Κινέζους, ίσως και τους Λίβυους;;; Γεια σου Καμμένε, γίγαντα της πολιτικής!!! :)

      Διαγραφή
    9. Κοιταξε αγορι μου κανεις δεν ειναι φιλευσπλαχνος στο σημερινο κοσμο που τα παντα ειναι το χρημα και κανεις δεν δινει κατι αν δεν εχει κερδος. Σιγουρα ομως οι Ρωσοι ειναι καλυτεροι απο τους Αμερικανους που δολοφονησαν οι ιδιοι τον καλυτερο προεδρο που ειχαν (Κεννεντυ) επειδη ηταν θιασωτης της παγκοσμιας ειρηνης και της παυσης του ψυχρου πολεμου των πυρηνικων κ.λ.π. Επισης οι Ρωσοι ιστορικα και θρησκευτικα εχουν μια συμπαθεια προς την Ελλαδα και τους Ελληνες και μια εχθρα με την Τουρκια συνεπως ηταν πιο ευκολη μια συνεργασια με τους Ρωσους παρα με τους Αμερικανους που χρονια τωρα ευνουν και στηριζουν περισσοτερο την Τουρκια. Τελος δες το και ετσι, τοσα χρονια κρεμομαστε απο τα βρακια των Αμερικανων που σιγα σιγα και μεθοδικα μας εξαφανιζουν ως εθνος και ως λαο, ισως ειναι καιρος να δοκιμασουμε συνεργασιες και με καποιους αλλους οπως Ρωσοι και κινεζοι μηπως αλαξει η πορεια προς τον (αργο) θανατο και την πληρη υποταγη και εκμεταλευση που εχει χαραξει η Αμερικανικη κυβερνηση για την χωρα μας.
      p.s. Τωρα αν περιμενες απο τον Παπανδρεου τον κατ εξοχην εκφραστη της Αμερικανικης πολιτικης να κανει καποια συμφωνια με τους Ρωσους τοτε κοροιδευεις τον εαυτο σου. Σου θυμιζω οταν ο Καραμανλης προσπαθησε να κλεισει καποιες οικονομικες συμφωνιες με τους Ρωσους (το μονο σωστο που προσπαθησε να κανει) παραλιγω να τον φαει το μαυρο σκοταδι...

      Διαγραφή
    10. ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ Η ΜΑΛΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

      Διαγραφή
  2. Πολύ ¨ατικειμενική¨ δημοσιογραφία. Άξιος ο μισθός της δημοσίου υπαλλήλου/δημοσιογράφου. Έπιασε τόπο το χαράστσι της ΔΕΗ.
    Πολύ θα ήθελα να κάνουν αντίστοιχες και σε πάθος ερωτήσεις και στους άλλους αρχηγούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλεπεισ υπηρχε μενοσ χθεσ απεναντι στον κυριο καμμενο

      Διαγραφή
    2. απαπα μενοσ μακαρι να εδιναν και αλλοι τετιου ειδουσ απαντησεισ

      Διαγραφή
    3. apapa menos e ntroph ths thn eixa kai se ypoliwh

      Διαγραφή
  3. Μονίμως αδικημένοι και διαμαρτυρόμενοι ....
    Οσοι είδαν όμως την συνέντευξη κατάλαβαν πολλά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κατάλαβαν πάρα πολλά και για την κ. Στάη και τον συνάδελφο της!

      Διαγραφή
    2. εσυ μαλλον δεν καταλαβες τιποτα...

      Διαγραφή
    3. Εμεις ξ´ερουμε τι είμαστε, εσυ θα μας πεις τι είσαι και γιατι είσαι εδω? δειχνεις πουθενα τα ποστ που κανεις γαι κανενα διορισμό ή απλα περνουσες, έιδες φως και είπες να μπεις? Δεν πας να κάνεις καμμια άλλη δουλεια γιατι αν προσπαθεις να πεις πως να αξιολογησουμε αυτο που είδαμε, τοτε δεν κανεις καθολου καλα την δουλεια που σου αναθεσανε

      Διαγραφή
    4. ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΟΥ

      Διαγραφή
  4. Αδιαβαστη η Κυρια ΣΤΑΗ.Εχω μια ιδεα να κανει παρεα με τον ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι δεν ήξεραν. κανεις δεν την διαβαζε την ελευθεροτυπία... πίσω ρε αρκουδιάρηδες! η στάη είναι για πολλές σφαλιάρες τόσα χρόνια χειροκρόταγε πασοκονεοδημοκρατες και τώρα όποιος βγει να εκφράσει κάτι διαφορετικό προσπαθεί να τον κόψει με χαζές ερωτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Πούτιν είπε κάτι ακόμη πιο σκληρό πριν λίγους μήνες σε συνέδριο στην Ρωσία αναρωτήθηκε πως ειναι δυνατόν να υπάρχουν χώρες στην ΕΕ που παραδίδουν Εθνική κυριαρχία και ξεπουλάνε την χώρα για κάποια δις ευρώ δάνεια ως επαίτες που δεν θα τους σώσουν κιόλας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι δηθεν αντικειμενικοι δημοσιογραφισκοι εκτεθηκαν ανεπανορθωτα,ας κρατησουν αν μπορουν την ιδια ειρωνικη σταση και σε αλλους.Δεν κερδισαν τιποτα ομως,γιατι ο Πανος Καμμενος θα προτιμηθει απο χιλιαδες Ελληνες εναντι των γνωστων κομματων-καταρα..Μπραβο για την ψυχραιμια σου ρε Πανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και σένα τώρα αυτό σου κάνει τη διαφορά. το γεγονός ότι στο κόμα του καμένου είναι ο κάθε πικραμένος ΝΔκράτης και του λάος και του ΠΑΣΟΚ και ότι ο ιδιος επί Καραμανλή ήταν το δεξί του χέρει δεν σου λεει τίποτα. Αυτή τη σωτηρία θέλουν νομίζεις οι έλληνες; να λάξει ο Μανωλιός και να βάλει τα ρούχα αλλιώς!!!!!

      Διαγραφή
  8. μην μας φενεται περιεργω ο γιωργος πρην ακομη αναλαβη ,ειχε δηλωση οτι θα σταματηση τον αγογο που επαναξεκηνησε ο καραμανλης μπουργκας αλεξανδρουπολη ,αλλα κανης δεν πηστεψε κατη τετοιο γιατη ενα τοσο μεγαλο εργο ηταν πνοη για τη χωρα μας .αποδηκτηκε οτι οι ηδιοι δεν θελανε ανπτηξη στη χωρα ,οχι τωρα αλλα εδω και πολλα χρονια .δεν ειναι τυχεο οποιος τολμησε το επηχηρην στη χωρα μας εφηγε νυχτα .αυτοι ειχαν τα σχεδια τους ,εμεις δεν ξεραμε ,και κανης δεν μαρτηρουσε .ο γιωργος δεν πηγε τον στηλανε ,για να δουνε τη βλεψης εχουν οι ρωσοι για εμας αλλα και για τον ορυκτο πλουτο μας ,γι'αυτο και δεν δεχτηκε .οταν ο ανθρωπος ειναι ρουφιανος ,ρουφιανος και δηλος χωρης ιχνος πατριοτησμου και αντρησμου επανω του θα παραμηνη σ'ολη του τη ζωη .αν δεν ξηπνησουμε θα εχουμε πολλη χηροτερα .δεν πρεπει να δοσουμε ψηφο σε μνημονιακο κομμα ..μηπως ανατρεψουμε εστω και δησκολα αυτο τον ολεθρω που μας καταδηκασαν ,ας μην ειμαστε ητοππαθης ,και πεφτουμε στην παγηδα οτι θα εχουμε ακηβερνησια ,και τα διαφορα σησκευασματα που προσπαθουν να μας φορτοσουν και ενοχες δηθεν του τυπου η μηρα μας η κακια μετα .τη μοιρα μας την εδηξαν τη μας περημενη μαζη τους και τη μας μαγηρευαν ,μακαρη να ερθουν και ως παρατηρητες των εκλόγον οι ρωσοι εμας μας συμφερη ,να εχουμε μαζη μας μια μεγαλη δηναμη ,γιατη την αμερηκη την ιδαμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσυ δηλαδη φιλε/η εχεις δει πολλες φορες να απευθύνονται με τετοια ειρωνεια και τους εχεις ακουσει σε πολλους αρχηγους κομματων να λενε συνεχως 'δεν ειναι ετσι' 'α τωρα αμφησβητητε τους εφοπλιστες' 'α κατσε να το τσεκαρουν οι συναδελφοι απο το κοντρολ' Γιατι εγω τοσα χρονια που τους βλεπω, αφηνουν καθε ψευτη και υποκριτη να ρητορευει χωρις ιχνος των προαναφερθεντων. Μπραβο σου παντως που καταλαβες πολλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή είδα και εγώ τη συνέντευξη, είδα ξεκάθαρα μια ειρωνική διάθεση από πλευράς των "μνημονιακών" δημοσιογράφων και ασχέτως αν ήταν ο Πούτιν ή ο άλλος, λεφτά προσφέρθηκαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΑ "ΚΥΡΙΑ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ!!! ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ ΧΘΕΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.....ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ(ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ)ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η εμπάθεια των "δημοσιογράφων" ήταν προφανής και εξοργιστική. Ηταν φανερό ότι εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία. ΝΤΡΟΠΗ τους. ΑΞΙΟΣ (?)Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ. Πάντως ο Π. Καμμένος τους έβαλε στη θέση τους, απάντησε σε όλα τα προβοκατόρικα στημένα "ερωτήματα" και απέδειξε και την ανεπάρκειά τους. Μάλλον θα φάνε επίπληξη από τα αφεντικά τους γιατί πέτυχαν το αντίθετο από τις οδηγίες που είχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟΙ ΟΙ 'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ'ΠΡΟΣΠΑΣΘΗΣΑΝ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ.ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΚΑΙΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ. ΜΕΓΑΛΩΝ ΄'ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ'ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΗ. ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΙΠΕΣ ΑΠΟΚΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΛΑΤΕΣ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗΝ ΣΙΧΑΘΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟ. ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΣΟΥΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΡΙΔΑ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ. ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάντως εγώ αν και είχα ενδοιασμούς για Καμμένο αφού τον πολεμάνε τόσο οι ανάξιοι και αυτοί που τόσα χρόνια μας δουλεύανε θα τον ψηφίσω και με τα δύο μου χέρια. Και να συμπληρώσω ότι λέγεται ότι ο Φελέκης έγραφε κάποιους από τους λόγους του ΓΑΠ. Άραγε και το λεφτά υπάρχουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απτό παράδειγμα η Κύπρος που ήταν το προτρινόμενο θύμα από το ΔΝΤ με εκθέσεις κλπ και πήρε το δάνεια από τη Ρωσσία και είναι τόσο ανεξάρτητη παρά την τρομερή ζημιά που έπαθε με ίτην "περίεργη" καταστροφή του δικτύου ηλεκτροπαραγωγής έκανε ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ και έβγαλε και τους υδρογονάνθρακες.
    Αλλά εκεί υπάρχουν Παπαδοπουλοι και όχι διάφοροι -ΆΚΗΔΕΣ.
    Η κυρία συμπεριφέρΘηκε σαν κυρα-Κατίνα για θέματα που ούτε μπορούσε ούτε ήθελε να καταλάβει.
    Αλλά τα πουγγιά έχουν ανοίξει και το χρήμα ρέει άφθονο και επειδή η Νέμεσις έρχεται το πανηγύρι τελειώνει και οι λογαριασμοί θα εκδοθούν σε αυτούς που οφείλουν και θα εισπραχθούν από αυτούς που τους τα έκλεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΘΛΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ.ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ.ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χθες ο κ. Καμμένος είπε στην κα Στάη ότι τα έσοδα του κράτους (υποθέτω ότι εννοούσε της Ελλάδας) για το 2011 ήταν 88 δις € και ότι τα έξοδα για μισθούς και συντάξεις, υγεία, παιδεία κτλ είναι πολύ μικρότερα και συνεπώς αν σταματήσουμε να πληρώνουμε τους δανειστές μας τα λεφτά μας φτάνουν. Δεν ξέρω που βρήκε τα νούμερα αλλά κοιτώντας το δελτίο εκτέλεσης του προϋπολογισμού που όλοι μπορούμε να βρούμε στο www.minfin.gr επιβεβαίωσα αυτό που θυμόμουν ότι τα έσοδα του κράτους είναι κοντά στα 50 δις € και δεν φτάνουν ούτε για πλάκα. Παρακαλώ αν κάνω κάτι λάθος να με διορθώσετε αλλιώς φοβάμαι ότι ο κ. Καμένος τόσα χρόνια στην πολιτική ούτε ψέματα δεν έμαθε να λέει. Μπορεί αυτό να μην έχει σχέση με τον Πούτιν αλλά αν μας λέει ψέματα σε πράγματα που είναι πανεύκολο να ελεγχθούν δεν ξέρω τι κάνει σε πράγματα που δεν μπορεί να ελέγξει κανένας. Επαναλαμβάνω αν τα στοιχεία του κ. Καμμένου είναι σωστά τότε το 2011 είχαμε πρωτογενές πλεόνασμα και δεν το ξέραμε. Τουλάχιστον να το μάθουμε να χαρούμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. poli jeftila apo tin k. stai na min gnorizi to tema foboyntai ton kammeno .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ωραία "τακτική" από εναν μπλογκερ απόστρατο αξιωματικό και νυν υποψήφιο βουλευτή των Ανεξάρτητων. Επειδή δεν μας άρεσε ο/η δημοσιογράφος επιτρέπουμε την χυδαία εξύβρισή του/της με σχόλια ανωνύμων. Και μην μας πει ο μπλογκερ οτι δεν ευθύνεται η δεν ξέρει γιατί όπως γράφει πιο κάτω "Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η κ.Στάη είναι γνωστή, από παλιά,στα ΜΜΕ. Οι περισσότεροι το γνωρίζουν αυτό. Και είναι απορίας άξιο το ότι δεν καταλαβαίνουν ότι η κυρία "εκτελεί" εντολές. Και προξενεί εντύπωση το ότι ο Καμμένος αφού γνωρίζει την ιστορία της κυρίας, δεν την ξέχ..... με τις εξυπνοηλίθιες ερωτήσεις που του έκανε.Άποψή μου, ο Καμμένος ...φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έχουν πουληθει και οι δημοσιογράφο, οΦελέκης φαίνεται καθαρά ότι προσπαθεί να διαστρευλώσεο τη συζήτηση.ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ εσείς φτάσατε την ΕΛΛΑΔΑ εδώ τ α μέσα Μ.Μ.Ε που πουλιέστε στα μεγάλα κόμματα,Ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κυριε Παπασπύρου αν νομίζετε οτι η αποδοχή εκ μέρους σας της χυδαιολογίας και της πεζοδρομιακής εξύβρισης δημοσιογράφων, που είχαν την ατυχία να μην γνωρίζουν μία δήλωση ενός πολιτικού τρίτης χώρας και να μην εξυπηρετούν με τα ερωτηματά τους τις θέσεις του κόμματός σας, εξυπηρετεί τις πολιτικές σας φιλοδοξίες ή την αύξηση της ακροαματικότητας του μπλογκ σας, πλανάσθαι πλάνην οικτρά.

    Κυριε Παπασπύρου πρέπει να καταλάβετε οτι στην κάθε ευνομούμενη πολιτεία η κριτική είναι αποδεκτή και ουδείς είναι στο απυρόβλητο, όπως και εσείς άλλωστε, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να φτάνει στο σημείο της εξύβρισης και της μείωσης της προσωπικότητας του κάθε ατόμου. Για φανταστείτε σε ένα άλλο μπλογκ κάποιου άλλου Παπασπύρου, κάποιος ανώνυμος να σας εξύβριζε όπως γίνεται στα πιό πάνω σχόλια, τι θα κάνατε ?

    Μετά από όλα αυτά και ελπίζοντας οτι σας έχει μείνει έστω και λίγη δεοντολογία και αντιλαμβανόμενος το λάθος σας, θα καταδικάσετε αυτά τα κατάπτυστα σχόλια και θα πράξετε αυτό που προστάζει η λογική και η παιδεία που θέλω να πιστεύω οτι αποκτήσατε κατά την διαδρομή σας στο στράτευμα.

    Περιμένω να δω έμπρακτα τις ενέργειές σας επί του θέματος, πριν αποτανθώ στον πρόεδρο του κόμματος σας.

    ΥΓ Πρός άρση κάθε παρεξήγησης δεν έχω καμμία σχέση με τους ανωτέρω δημοσιογράφους, αλλά δεν δέχομαι τον "κανιβαλισμό" κανενός έλληνα πολίτη, ειδικά αυτή τη περίοδο που η χώρα μας βρίσκεται στην ποιό επικίνδυνη καμπή της μεταπολιτευτικής ιστορίας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το ειρωνικο υφάκι της κ.Στάη και του Φελέκη δεν διεφυγε της προσοχης κανενος.Ο τροπος που του μιλουσαν ήταν για να τον γελοιοποιησουν(το σκεφτηκατε εσεις και πως οι αλλοι δεν το σκεφτηκαν κι αλλα τετοια ωραια).Το γεγονος πως Ο ΓΑΠ ειχε προτεινει ασχετα αν δεχθηκε η κ . Σταη να κατεβη ευρωβουλευτης λεει πολλα ...

    Ενα ειναι σιγουρο πηγαν για μαλλι και βγηκαν κουρεμενοι και οι δυο τους ή μαλλον ΚΑΜΜΕΝΟΙ απο τον Καμμενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε παιδια πως σας φανηκε πως η Σταη δεν ηξερε για τον ορυκτο της Ελλαδας. Και ρωτησε ειρωνικα τον Καμμενο που ειναι αυτος ο πλουτος τελος παντων και αν τον εχει δει. ΠΟΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΤΑΠΑ ΤΗΣ ΕΡΙΞΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ. Της ειπε κυρια Σταη για να μην ξερετε για τον ορυκτο πλουτο της Ελλαδας τοτε δεν εχει ενημερωθει η κρατικη τηλεοραση. Εσκασα στα γελια. Την ξεσκισε την ηλιθια, το τηλεοπτικο σιχαμα και κυρια εφοπλιστου. Μην χεσω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η 6 ΜΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΟ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε μπας και τους ειχε δωσει κανα φακελακι ο Καμμενος? Τον κανανε και φανηκε θεος απεναντι στη γελοιοτητα τους.
    Πανο, συγχαρητηρια για αλλη μια φορα που κρατησες περηφανος και τιμιος Ελληνας χωρις να καταφυγεις σε ξυλινες πολιτικαντικες μπουρδες. Καθαρα και μεστωμενα τα λογια σου.

    Εχεις την ψηφο μου 1000% !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η τακτική σας κ. Μπάμπη είναι πλέον ολοφάνερη.
    Οποιος διαφωνεί η κριτικάρι θα υποστεί τις "συνέπειες" .
    Και εσύ φυσικά οτι δεν συμφέρει το λογοκρίνεις, νομίζοντας οτι έτσι θα κρύψεις την αλήθεια.
    Και μην μας πείς οτι δεν ξέρεις για τι μιλάω, ξέρεις και πολύ καλά .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αναρωτιέμαι όλοι αυτοί που σχολιάζουν εδώ με όνομα "Ανώνυμος", δεν έχουν στοιχειώδη τσίπα;;;;

    Αν έχετε να πείτε κάτι σοβαρό, σημαντικό, τεκμηριωμένο γιατί φοβάστε να υπογράψετε τα γραφόμενά σας!!!

    Τώρα μπορώ να καταλάβω ποιοι και πόσοι ήταν όλοι αυτοί που για δεκαετείες κατσίκωσαν τους απατεώνες, τα παπαγαλάκια και τα λαμόγια στην φυσική, νομική, πολιτική και την ΜΜΕ εξουσία!!!

    Είμαστε αξιολύπητοι ως λαός και ψηφοφόροι!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι σχέση έχουν ολά αυτά που λες με την χυδαία εξύβριση ενός ανθρώπου ?
    Εσένα πως θα σου φαινόταν να σου έριχνα μερικά μπινελίκια και ο Μπάμπης να τα δημοσιευε ?
    Αντε γιατί όλοι αρχίσατε να το παίζετε έξυπνοι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.