Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Με τρεις γυναίκες από άγονα ή ακριτικά νησιά, το Αγαθονήσι, τα Αντικύθηρα και τον Άη-Στράτη, με δύο καταξιωμένους πανεπιστημιακούς καθηγητές, αλλά και γνωστές προσωπικότητες από τους χώρους, της Δικαιοσύνης,των Ενόπλων Δυνάμεων,της επιχειρηματικότητας και της Δημοσιογραφίας,οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ανακοίνωσαν το μεσημέρι το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
 1. Κουϊκ Τέρενς – Νικόλαος του Φιλίππου – Εκπρόσωπος κινήματος
 1. Γιαννάκης Μιχαήλ του Ευαγγέλου – Γενικός Γραμματέας κινήματος
 1. Στανωτάς - Τόγκας Σωτήριος του Σπυρίδωνος – Δημοσιογράφος
 1. Ζάππα Κωνσταντίνα (Ντίνα) του Νικολάου – Επιχειρηματίας
 1. Βάμβουκας Γεώργιος του Αριστείδη – Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

 1. Θεοφανίδης Ιωάννης του Ιάσονος – Ναύαρχος ε.α
 1. Κατσανεβάκη Δέσποινα του Ευστρατίου – Αντικύθηρα
 1. Καραϊσκάκη Χρυσούλα του Ελευθερίου – Αϊ Στράτης
 1. Γιαμαίου Βασιλική του Χαραλάμπους – Αγαθονήσι
 1. Στάθης Νικόλαος του Ευθυμίου – πρώην Σύμβουλος Επικρατείας
 1. Κοντομάρης Ευτύχης του Σπυρίδωνος – Πολιτικός Μηχανικός
 1. Τσελέντης Γεράσιμος (Άκης) του Παναγή – Σεισμολόγος, Καθηγητής Πανεπιστημίου
Ο Πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε τα εξής:

"Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων έγινε μετά από δημόσια διαβούλευση, μετά από προτάσεις των τοπικών κοινωνιών και τα μηνύματα των πολιτών.
Σήμερα ανακοινώνουμε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Στις θέσεις επτά,οκτώ και εννέα είναι υποψήφιοι βουλευτές τριών μικρών νησιών που ποτέ δεν εκπροσωπήθηκαν.Πρόκειται για τα Αντικύθηρα, το Αγαθονήσι που δέχεται τις προκλήσεις των Τούρκων, τον Άη Στράτη ο οποίος τον χειμώνα είναι στην απομόνωση.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι το Κίνημα που ξεκίνησε μέσα από το διαδίκτυο και διεκδικεί την ψήφο των πολιτών για να φύγει η κατοχή.Τις κυβερνήσεις δεν τις διαλέγει η τρόικα,η Μέρκελ και ο Σόιμπλε αλλά ο ελληνικός λαός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.