"Αβάσιμες και εκφοβιστικές ιστορίες αυτά που λέγονται στο διαδίκτυο.." (βίντεο)

Kαλεσμένος στο enikos.gr σε ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη ήταν χθες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος.
Η συνέντευξη-συζήτηση διήρκεσε για πάνω από τρεις ώρες..
Πολλά τα θέματα που συζητήθηκαν και πολύ ενδιαφέρουσες οι ερωτήσεις του κοινού.
Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν οι δηλώσεις του κ. Βενιζέλου σχετικά με το τι διαβάζουμε και τι καταλαβαίνουμε ...

Πιο συγκεκριμένα και απευθυνόμενος σε έναν ακροατή είπε: "Μπορεί να διαβάσατε το μνημόνιο..αλλά το θέμα είναι αν καταλαβαίνουμε το ίδιο πράγμα"
Σε κάποιο σημείο και σε σχέση με το δίκαιο της δανειακής και του μνημονίου τόνισε ότι είναι:  "Αβάσιμες και εκφοβιστικές ιστορίες αυτά που γράφονται στο διαδίκτυο.."
"Δεν μπορεί να κατασχεθεί κανένα περιουσιακό στοιχείο του ελληνικού δημοσίου..είναι απόλυτο ψέμα αυτό.."
Αυτά και άλλα πολλά είπε σε ένα "εχθρικό" (έτσι το αποκάλεσε) ακροατήριο...

Σχόλια

  1. γεια σου χ"νικολαου σηκωσες το λαβαρο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταίει ο Τούρκογλου, εμείς φταίμε και αυτή η αλεπού ο Χατζηγκαίμπελ που'χει υπνωτίσει ολο το κόσμο με το NeuroLinguisticProgramming που έμαθε απο τ'αφεντικά του.
    Για ψάξτε να δείτε ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες της REAL. Μικρη βοήθεια είναι απ΄τη Μ. Βρετανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "...η νέα κυριακάτικη εφημερίδα «Real Νews» του Νίκου Χατζηνικολάου και του Ανδρέα Κουρή. Επικεφαλής είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου, διευθυντής ο Γιάννης Παπουτσάνης, διευθυντής έκδοσης ο Βασίλης Θωμόπουλος και αρχισυντάκτρια του πολιτικού τμήματος η Μαριάννα Πυργιωτη".
      Αυτααα...

      Διαγραφή
  3. ανοιξτε τα ματια του λαου πριν ειναι πολυ αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α!!!!το μετα την εγκρηση !!!!σημαινει λογοκρισεια????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.