ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ


Με αφορμή τις μη διαψευσθείσες πληροφορίες ότι λόγω… ανετοιμότητας του μηχανογραφικού συστήματος οι συντάξεις που θα πληρωθούν αυτό το μήνα δε θα περιλαμβάνουν τις προβλεπόμενες από το μνημόνιο 2 αναδρομικές περικοπές από την 1/1/2012, αλλά θα μετατεθούν στις συντάξεις του Μαίου, δηλαδή μετά τις… εκλογές, ο εκπρόσωπος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου που του έγινε στην Πάτρα όπου βρέθηκε με τους υποψήφιους βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, έκανε την εξής δήλωση:

«Εκτός από επικίνδυνοι οι συμμέτοχοι στην κυβέρνηση Παπαδήμου είναι και αστείοι. Μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσουν οι φαιδρές δικαιολογίες περί ανέτοιμου μηχανογραφικού συστήματος, όταν το ίδιο αυτό σύστημα εργάστηκε τέλεια για το πρώτο και το δεύτερο τσεκούρωμα των συντάξεων.
Εξακολουθούν να σκέφτονται και να ενεργούν με φαύλες παλαιοκομματικές νοοτροπίες και πόσο μάλλον σε τόσο σοβαρά ζητήματα όπως αυτό που αφορά τους συνταξιούχους.
Πάντως το μηχανογραφικό σύστημα δούλεψε τέλεια για να πάρουν οι συνένοχοι των μνημονίων τα 30 εκατομμύρια της αντισυνταγματικής προεκλογικής επιδότησης».

Σχόλια