Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ


Με αφορμή τις μη διαψευσθείσες πληροφορίες ότι λόγω… ανετοιμότητας του μηχανογραφικού συστήματος οι συντάξεις που θα πληρωθούν αυτό το μήνα δε θα περιλαμβάνουν τις προβλεπόμενες από το μνημόνιο 2 αναδρομικές περικοπές από την 1/1/2012, αλλά θα μετατεθούν στις συντάξεις του Μαίου, δηλαδή μετά τις… εκλογές, ο εκπρόσωπος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου που του έγινε στην Πάτρα όπου βρέθηκε με τους υποψήφιους βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, έκανε την εξής δήλωση:

«Εκτός από επικίνδυνοι οι συμμέτοχοι στην κυβέρνηση Παπαδήμου είναι και αστείοι. Μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσουν οι φαιδρές δικαιολογίες περί ανέτοιμου μηχανογραφικού συστήματος, όταν το ίδιο αυτό σύστημα εργάστηκε τέλεια για το πρώτο και το δεύτερο τσεκούρωμα των συντάξεων.
Εξακολουθούν να σκέφτονται και να ενεργούν με φαύλες παλαιοκομματικές νοοτροπίες και πόσο μάλλον σε τόσο σοβαρά ζητήματα όπως αυτό που αφορά τους συνταξιούχους.
Πάντως το μηχανογραφικό σύστημα δούλεψε τέλεια για να πάρουν οι συνένοχοι των μνημονίων τα 30 εκατομμύρια της αντισυνταγματικής προεκλογικής επιδότησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.