Σαρώνει ο Καμμένος, σε λίγο θα βλέπει τη σκιά του η ΝΔούλα

Σαρώνει παντού ο Καμμένος, ψάχνεται η ανύπαρκτη ΝΔούλα. 
Ξεκίνησε σαν φύσημα, εξελίχθηκε σε δυνατό βοριά κι έγινε τυφώνας που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ποτέ στη νεώτερη πολιτική ιστορία του τόπου, ένα κόμμα δεν είχε τόσο άμεση αποδοχή και αναγνώριση. Σαν έτοιμο από καιρό.
Αδύναμος στα όρια του γελοίου, ο..
κομματικός μηχανισμός της ΝΔ προσπαθεί να ανακόψει το ρεύμα, αλλά η αλήθεια είναι πικρή: ακόμη και οι φανατικότεροι Σαμαροφύλακες, βλέπουν -ιδιαίτερα στο διαδίκτυο- την απόλυτη ανυπαρξία της ΝΔούλας.
Σε οποιαδήποτε άρθρο σε ανεξάρτητα, ελεύθερα blogs, τα σχόλια των νεοδημοκρατών είναι όσα και τα αποθεματικά των ταμείων: ανύπαρκτα!
Ο διαδικτυακός στρατός του Καμμένου, έχει εξαφανίσει την ανύπαρκτη ΝΔούλα, που δεν τολμά να αρθρώσει λόγο.
Δεν υπάρχει άρθρο υπέρ της ΝΔ και του Σαμαρά, που να μη σηκώνει κύμα οργής. 
Οι νεολαίοι της ΝΔ παίζουν farmville, angry birds και άλλα πουλάκια κι οι νεολαίοι του Καμμένου, σαρώνουν τα κοινωνικά δίκτυα, παράγουν πολιτική, γνώση και ιδεολογία.
Όποιος βασίζεται στις δημοσκοπήσεις, θα πονέσει πολύ στις κάλπες.
Εκεί, που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα πάρουν μεγαλύτερο ποσοστό από τη ΝΔούλα και το κόμμα των δημοσίων υπαλλήλων.
Γιατί τα αγαθά κόποις κτώνται κι ο Καμμένος κοπιάζει.
Και θα σαρώσει. Όση λάσπη κι αν του πετάξουν!
Κοντός (ή μακρύς έστω) ψαλμός, αλληλούια !

ΒΠ/taxalia

Tαχάλια

Σχόλια

  1. BABIS ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ¨ΑΝΟΙΞΗ¨ μήπως εννοείς Πολιτική Άνοιξη; Αν αυτό εννοείς θυμήσου και τα ποσοστά της πριν 15 χρόνια. Σχετικά με τα καιρικά φαινόμενα μην τα υποτιμάς. Ακόμη και ένα συννεφάκι μπορεί να σε πνίξει. Οι Έλληνες, όσο και αν κάποιοι θέλουν να ξεχνούμε, διαθέτουμε ισχυρή μνήμη και θυμόμαστε την ιστορία μας.

      http://www.youtube.com/watch?v=oFt6FF0ke2E

      Διαγραφή
    2. O EΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

      Διαγραφή
  2. Έτσι νομίζεις! Ανοιξιάτικα τα δικά σου όνειρα.. Κοιμήσου, κοιμήσου. Ο Σαμαράς θα... "βγει αυτοδύναμος".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα, Η "Πολιτική Άνοιξη" του Σαμαρά έρχεται αφου η ΝΔ θα πάρει "τεράστια" ποσοστά. Το "συννεφάκι" όμως όπως αποκαλείς τον Καμμένο δεν έβαλε την υπογραφή του σε μνημόνια δήθεν για τη σωτηρία της χώρας, που μόνο πόνο και ανώφελες θυσίες απο πλευράς λαού προκαλούν. Πόσο κοστίζει μία δημοσκόπηση να "στήσουμε" μία; Το ερώτημα το απευθύνω σε κάθε μνημονιάκια νεοδημοκράτη (και πασόκο, άλλωστε η πολιτική τους είναι ίδια όπως λένε και τα στελέχη τους πλέον)και ο νοών νοείτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα η ΝΔ έγινε ΝΔούλα ?
    Α ρε, πως αλλάζουν οι καιροί ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα κοιμησου...ο σαμαρας θα παρει δρομο να ησυχασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάμε γερά Πάνο γμτ το κέρατό μου!
    Βάλτους όλους φυλακή.\\

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παμε γερά, να βγάλουμε το ΠΑΣΟΚ ξανά !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πες τα Ντινόπουλε
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H-WUyH35fMk#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν έχει μείνει έστω και ελάχιστο ίχνος αντικειμενικότητας στο μπλογκ περιμένουμε νε ανεβεί η σημερινή συγκλονιστική ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κου Σαμαρά
    http://troktiko.eu/2012/04/olh-h-omilia-tou-a-samara-simera-sto-aigaleo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΩΣΤΑ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πειτε κι άλλα . μόνο που ο Σαμαράς αλωνίζει στον κάμπο κυριολεκτικά και θα είναι ο προθυπουργός όλων των Ελλήνων!!! Όσο για σας καλή επιτυχία στο διαδυκτιο!!! αντε και με e-shop!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΣ SAMARAS O KOLOTOYMPAS POY TON EIXAME PISTEPSEI KAI MAS POYLHSE....
    DEN THA PISTEYTE AYTO POY THA SYMVEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.