Εκλογές 2012: Παναγιώτης Γεωργόπουλος


Σχόλια

 1. Εύχομαι το καλύτερο στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
  Προχωρείστε στη διάσωση και την ανασυγκρότηση της Χώρας με ψυχή, με καθαρό μυαλό, με ανθρωπιά, με λεβεντιά και με πολιτισμό, για όλους τους Έλληνες ανεξαιρέτως.
  Να θυμάστε ότι, οι πολλοί είμαστε αμαρτωλοί, ελάχιστοι οι σχεδόν αναμάρτητοι και όλοι ούτως ή άλλως θύματα μιας καταστροφικής πολιτικής, η οποία αφού έπεισε και αλλοτρίωσε, ήρθε τώρα στα στερνά να διχάσει, να κρίνει αφ' υψηλού και να καταδικάσει τα ίδια της τα θύματα.....!
  Να θυμάστε αυτό που ξέχασαν οι άλλοι δηλαδή ότι, οι μεταρρυθμίσεις πετυχαίνουν και είναι ευργετικές μόνον όταν γίνονται σε χρόνο ανάλογο της έκτασής τους. Διαφορετικά .... καταστρέφουν.
  Μην αφήσετε να μας σκλαβώσουν τα κείμενα, τα σημεία στίξεως, οι αριθμοί και τα computer των Βρυξελλών.
  Επάνω τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.