Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Διάβασε αυτό μετά από 15 χρόνια.

Λέει μια παροιμία: Για να έρθει το κακό δεν χρειάζεται παρά μια μικρή παράλειψη των καλών ανθρώπων.
… Έτσι μην μας φαίνεται παράξενο που η χρυσή αυγή θα έχει φέτος 10 βουλευτές στην ελληνική βουλή, και στις επόμενες εκλογές 25. Οι καλοί άνθρωποι λοιπόν είναι αυτοί που με την ανικανότητας τους να ελέγξουν την λαθρομετανάστευση , στρώνουν το χαλί στην χρυσή αυγή.

Ακόμη, πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι σε 15 χρόνια από σήμερα, εντός της Βουλής θα υπάρχουν 40 μουσουλμάνοι βουλευτές, εκ των οποίων οι 20 θα είναι όργανα του Ισλάμ και
της Τουρκίας.
Και αν κάποιος αμφιβάλει, ας κρατήσει αυτό το απόκομμα στο αρχείο του.
ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.