Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Πρωτοφανείς οι ρυθμοί ανάπτυξης στην αγορά των tablets

Η εταιρεία IHS iSuppli έδωσε στη δημοσιότητα τις προβλέψεις της για το μέλλον της παγκόσμιας αγοράς ημιαγωγών. 
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας, τα tablets θα είναι η τέταρτη δύναμη σε αυτή την κατηγορία το 2014, αφήνοντας στην πέμπτη θέση τις LCD TVs. 

Πιο συγκεκριμένα, οι αναλυτές εκτιμούν ότι τα έσοδα των κατασκευαστών από τη διάθεση ημιαγωγών για tablets θα είναι σχεδόν 18,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2014, περίπου 1 δισ. δολάρια πάνω από το αντίστοιχο νούμερο των τηλεοράσεων LCD. 
Στις τρεις πρώτες θέσεις θα συνεχίσουν να βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα (58,5 δισ.), οι φορητοί υπολογιστές (48,2 δισ.) και οι desktop υπολογιστές (19,2 δισ.) 
Αυτό που έχει σημασία στην περίπτωση των tablets είναι οι ρυθμοί ανάπτυξης της κατηγορίας, οι οποίοι χαρακτηρίζονται "πρωτοφανείς" από τους αναλυτές της IHS. Το 2010 τα tablets ήταν στην 35η θέση της αγοράς ημιαγωγών, πέρυσι ανέβηκαν στην 8η θέση και φέτος αναμένεται να τερματίσουν στην 5η, πίσω από τις LCD TVs. Πηγή: PC Magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.