Απίστευτα κυνική δήλωση..σας “δολοφονούμε” για να σώσουμε τις τράπεζες..

Ότι θα χάσουν οι τράπεζες απ το PSI, θα πρέπει να το πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι...
Ποιος θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια απίστευτα κυνική δήλωση.. 
Θα μπορούσε λέτε να είναι Έλληνας βουλευτής...και μάλιστα στέλεχος της κυβέρνησης ;;

Μήπως σας φαίνεται αδιανόητο;
Αν δεν μας πιστεύετε, δείτε το βίντεο που ακολουθεί..

Αυτά δήλωσε σήμερα το πρωί  σε συνέντευξη ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης  στην εκπομπή του «MEGA»: «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»   

Φ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ: Κύριε Οικονομέα ακούστε με λιγάκι σας παρακαλώ. Οτιδήποτε θα χάσουν οι Τράπεζες αυτή τη στιγμή από τη συμμετοχή τους στην ανταλλαγή των ομολόγων, θα πρέπει από την άλλη πλευρά ο Έλληνας φορολογούμενος να το καταβάλλει προκειμένου να προχωρήσουμε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των Τραπεζών.
Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ: Υπέρ των Τραπεζών είναι αυτό που λέω γιατί κινδυνεύουν να τα χάσουν όλα, από πολλούς που δεν έχουν πλέον να πληρώσουν. Υπό αυτή την έννοια το λέω, υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν φτύσει, δεν μπορούν.

Σχόλια

  1. γιατι δεν τα πληρωνετε εσεις ρε μεγαλε που τα φαγατε ????????????????????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε μεγαλε γιατι δεν τα πληρωνετε εσεις που τα φαγατε ?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι τράπεζες ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ χωρις καμία υπερβολή τον κόσμο εδώ και 100 χρόνια τουλάχιστον.
    Απλά πλέον ξεμπερδεύουν με τους μεσάζοντες προς αυτές, τους πολιτικούς.
    Γιατί να πληρώνεις κάποιον για να κάνει μια δουλειά, που πλέον την κάνεις μόνος σου, εύκολα και ανέξοδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι οι τράπεζες, για την ώρα είναι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Επέβαλαν την παγκοσμιοποίηση και μεσ' απ' αυτήν υποδούλωσαν όλους τους λαούς. Μόνο που πάνω στην απληστία τους ξέχασαν να κρατήσουν ένα μέτρο, για να είναι λογικές οι απαιτήσεις τους. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, καμία χώρα δεν θα καταφέρει να εξορθολογίσει το χρέος της γιατί οι τόκοι θα είναι μεγαλύτεροι από την οποιαδήποτε συγκέντρωση χρήματος προς αποπληρωμή τους. Δηλαδή ή θα πρέπει οι κυβερνήσεις να στύψουν τους λαούς σαν λεμονόκουπες ή θα "κουρέψουν" τράπεζες και χρηματιστηριακούς τοκογλύφους από τη ρίζα. Αλλιώς θα πρέπει να ετοιμάζονται για μεγάλες αιματοχυσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηθελα να ξερα γιατι συνεχιζουν τα κολοκαναλα να δινουν βημα λογου στα καθικια που μας κυβερνανε οι στα καθικια που ειδη μαε κυβερνησαν.Θελουν για αλλη μια φορα να πεισουν τον κοσμο για την ψηφο τους?Να μη βλεπει κανεις τισ ειδησεις ,μη ριχνεται το επιπεδο σας για αλλη μια φορα.Ο Ελληνας αξιζει πιο πολλα απο αφτους τους προδωτες και τους κλεφτες που φερανε μεσα στα σπιτια μας την γερμανικη κατοχη ξανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.