Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Google+: Και ψευδώνυμα παίρνω

Αλλαγές στην πολιτική του για τα ονόματα όσων εγγράφονται στο Google+ ανακοίνωσε η Google. 
Η σημαντικότερη αλλαγή αφορά στη δυνατότητα που προσφέρει πια η υπηρεσία να χρησιμοποιεί κανείς ψευδώνυμο αντί του πραγματικού του ονόματος. 

Αρχικά το Google+ δεν έκανε δεκτό αίτημα για χρήση ψευδωνύμου, όπως όμως παραδέχεται ο Bradley Horowitz, υπεύθυνος της Google για το Google+, το 205 θα ήθελε να μη χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα στην υπηρεσία.
Ο ίδιος ανακοίνωσε πως από την ερχόμενη εβδομάδα οι χρήστες του Google+ θα μπορούν να χρησιμοποιούν "εναλλακτικά ονόματα" (ψευδώνυμα ή παρατσούκλια δηλαδή) ακόμα και σε αλφάβητα διαφορετικά του λατινικού. (deasy.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.