Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Η Gazprom μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό ιδιωτικοποίησης της ΔΕΠΑ


ΜΟΣΧΑ – Η Ρωσική κρατική εταιρεία φυσικού αερίου OAO Gazprom (GAZP.RS) εξετάζει το ενδεχόμενο να συμμετέχει στη δημοπρασία, για την ιδιωτικοποίηση της ελληνικής εταιρείας φυσικού αερίου ΔΕΠΑ, δήλωσε η Gazprom την Παρασκευή.
Η Gazprom ανέφερε ότι μπορεί να κάνει μια προσφορά με την ελληνική εταιρεία Prometey της Gaz υποδομής φυσικού αερίου, που έχουν κοινοπραξία.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Gazprom είπε ότι είχε συναντήσεις με Έλληνες ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους για να συζητήσουν τις "προοπτικές" της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΠΑ και του φορέα εκμετάλλευσης του δικτύου φυσικού αερίου στην Ελλάδα, ΔΕΣΦΑ.
Η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και του ΔΕΣΦΑ είναι μέρος των σχεδίων της ελληνικής κυβέρνησης, για την απόκτηση 50 δις. ευρώ από την πώληση κρατικών περιουσιακών στοιχείων κατά τα επόμενα έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.