Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Facebook: «Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν την πραγματική τους δύναμη»

Μακάρι να γνωρίσουμε τη δύναμή μας μια μέρα !!!'' 

Αυτό το μήνυμα-κάλεσμα συνοδεύει μια εικόνα που αρκετοί Έλληνες έχουν δημοσιεύσει στα προφίλ τους στο Facebook τον τελευταίο καιρό...
Νομοσχέδια, χαράτσια, μνημόνια, νέοι φόροι, πολυνομοσχέδια υγείας για αμφιβόλου ποιότητας φάρμακα από χώρες όπως το Πακιστάν, η Ινδία και το Μπαγκλαντές, όλα περνάνε εν αγνοία μας, από ανθρώπους που πλέον δεν έχουν ούτε την ψήφο μας, ούτε την εμπιστοσύνη μας... Έτσι η εικόνα αυτή με το βροντερό μήνυμα για την πραγματική δύναμη που έχει ο λαός κάνει το γύρο του Facebook με εκατοντάδες κοινοποιήσεις... Facebook: «Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν την πραγματική τους δύναμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.