ΠΑΣΟΚ- ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

Το Πόσο, αλήθεια, έχει τρομοκρατηθεί το ΠΑΣΟΚ του 8% των δημοσκοπήσεων και των 2 ΕΥΡΩ για να τρέξει τον κόσμο του- άρον – άρον από εκλογικό σε εκλογικό κέντρο για να υπερασπισθεί τον τριτοκοσμικό μονάρχη του Βαγγέλη Βενιζέλο; 
Αλήθεια πόσο έχει τρομοκρατηθεί το εταιρικό κρατικοδίαιτο μεγαλοκανάλι ώστε να προμοτάρει όλη την Κυριακή τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ , και από συντεχνιακό θέμα να προσπαθεί να το υποστηρίξει ανάμεσα σε τουρκικά σήριαλ και επιτυχημένες τηλεοπτικές επαναλήψεις. 

Αλήθεια πόσα συμφέροντα θα κλυδωνισθούν από την επερχόμενη κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ και αντιστέκονται ακόμη , μοιράζοντας χρήμα και υποσχέσεις ?
Αλήθεια πόσο ακόμη θεωρούν ότι ο κόσμος εξαπατάται με φθηνούς λαϊκισμούς ? Επειδή η Φύση απεχθάνεται τα κενά, δεν αργεί η ώρα και η στιγμή που κάποιοι εναπομείναντες πατριώτες θα κληθούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. 
Κύριε Βενιζέλε δεν αρχίσατε , απλά τελειώσατε .......

Σχόλια

  1. Αγαπητοί φίλοι του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, κάντε γνωστή τη δραστηριότητα σας στον κόσμο. Κάντε χιλιάδες φίλους στο facebook και στο twitter, γράψτε στα blogs, γνωστοποιήστε τις Αρχές σας, ξυπνήστε τον κόσμο. Ο κόσμος ΦΟΒΑΤΑΙ. ο κόσμος είναι θύμα της τρομοκρατίας που ασκεί η καθεστυκυία τάξη προεξαρχόντων των ΜΜΕ τα οποία σπέρνουν τον τρόμο, την απαισιοδοξία και την απελπισία. Ο κόσμος θέλει καθοδήγηση. Πρέπει να εγερθεί και να απαιτήσει ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟ, ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΑΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ...

    ΣΑΡΑΣΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.