Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Αφαιρέστε ότι δεν σας αρέσει από μια φωτογραφία

H σουηδική εταιρία Scalado έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για μια νέα εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που ετοιμάζει. Με τη χρήση του εν λόγω προγράμματος, οι χρήστες θα μπορούν να πατούν πάνω στο αντικείμενο που επιθυμούν να εξαφανίσουν και ένας ειδικός αλγόριθμος θα αναλαμβάνει όλη την υπόλοιπη διαδικασία.
Μέσω επεξεργασίας, θα σχηματίζει το χώρο στον οποίο τραβήχτηκε η φωτογραφία πριν εμπλακεί το «περιττό» αντικείμενο και θα το αφαιρεί με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μέσα από τον παρακάτω player:
http://www.bnbsoftware.gr/blog/513-afaireste-oti-den-sas-aresei-apo-mia-fotografia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.