Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Ζει σαν βασιλιάς. Σε ένα ανάκτορο 500 τμ στην Εκάλη. Κυκλοφορεί με πολυτελή αυτοκίνητα. Φυλάσσεται από μια στρατιά αστυνομικών που τους πληρώνουμε εμείς. Ταξιδεύει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και δεν μιλάει κανένας. Και δηλώνει…συγγραφέας, γιος της Μαργαρίτας Τσάντ και αδερφός ενός έκπτωτου πρωθυπουργού που ο κόσμος δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του.
Ο κ.Νίκος Παπανδρέου σύμφωνα
με το makeleio.gr δηλώνει στην εφορία 33.814.11 ευρώ. Δηλωθέν εισόδημα ελευθερίου επαγγέλματος :29.814.11 ευρώ. Εισόδημα λόγω τεκμηρίων: 3.302.48 ευρώ. Σύνολο :33.814,11. Ποσό επιστροφής: 8.667,29. Η σύζυγός του Κληρονόμου Αλεξία (υπάλληλος Εθνικής Τραπέζης): 21.711,57 ευρώ.Ποσό επιστροφής:1.164,27. Τα συμπεράσματα δικά σας για το πως κατορθώνει και τα βολεύει όλα με τόσα λίγα το παλληκαράκι. Να συντηρεί ανάκτορο και να βάζει βενζίνα στις Πόρσε.

nikos-eforia2
nikos-eforia5

Νομίζουμε ότι εδώ υπάρχει θέμα. Αλλά πια δεν αφορά τους δημοσιογράφους αλλά άλλους δημόσιους λειτουργούς. Πρέπει να σημειωθεί ότι σημαντικά στοιχεία από την φορολογική δήλωση του κ.Ν.Παπανδρέου έβγαλε η εφημερίδα Realnews.

nikos-eforia6

1 σχόλιο:

  1. Γιατί περιμένατε τίποτε άλλο; Παπανδρέου είναι και αυτός και θεωρεί ότι όλοι του χρωστάμε. Το γιατί το ξέρει αυτός. Το τί του χρωστάμε ίσως δεν ξέρει ακόμη αλλά θα το μάθει γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.