Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ: Θα δείτε ότι θα έχουμε εκπλήξεις προς τις εκλογές, θυμηθείτε το...!!! (Ηχητικό)

ΑΚΟΥΣΤΕ τί δήλωσε νωρίτερα, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, ο Γιάννης Μανώλης, με αφορμή τόσο την παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Δίστομο την Κυριακή, όσο και την επίσκεψή του στην Πάτρα για την δημιουργία του πρώτου πυρήνα στην πόλη την Δευτέρα.
Ακούστε τις σχετικές του δηλώσεις:

e-volos.gr

1 σχόλιο:

  1. Για να είμαστε σοβαροί, ο Μανώλης δεν αποτελεί πόλο έλξης αλλά άπωσης σε ένα κόμμα. Μπορεί φυσικά να πάει με όποιο κόμμα θέλει αλλά να μη φαίνεται, να κάτσει σπίτι του. Δεν θέλουμε να μας σώσει. Αρκετά μας έχει ταλαιπωρήσει με τα καμώματά του μέχρι τώρα. Ζημιά κάνει στον νέο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.