Ο Χατζηδάκης το ευρώ, η Λωζάνη, η Κοζάνη και η Νέα Μικρασιατική καταστροφή


Τι δεν ακούσαμε από τον κ. Χατηδάκη...
Μίλησε για νέα μικρασιατική καταστροφή αν φεύγαμε απ το ευρώ, για οχυρωματικά έργα με το PSI, για Λωζάνη-Κοζάνη, για κήπους με τριαντάφυλλα ....

Αν δεν μας πιστεύετε δείτε το βίντεο που ακολουθεί..
Εμείς ένα μόνο λέμε...
Στο Γουδή θα πάνε όλοι όσοι έφεραν την τρόικα στην Ελλάδα...

Σχόλια

 1. Δεν έχει καταλάβει ότι η φτώχεια και η ανέχεια δεν έχει νόμισμα. Αν είναι να είμαστε στο ΕΥΡΩ με τιμές Βρυξελλών και μισθούς χωρών Βαλτικής ή Βαλκανίων,που σημειωτέον δεν ανήκουν στην Ευρωζώνη, τότε να λείπει το βύσσινο.Όπως λένε στο χωριό μου .. κοιμάται με τα χάμουρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτός δεν έχει καταλάβει τα δεινοπαθήματα του λαού. Θα τα καταλάβει όμως στις προσεχείς εκλογές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και ποιός θα τους στείλει στο Γουδί ....ο Καμμένος ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αρίστο, το οτι το γύρισες και το παίζεις "ανεξάρτητος" είναι δικό σου πρόβλημα και δική σου επιλογή.
  Τουλάχιστον μην αυτογελοιοποιήσε και μην γίνεσαι γενίτσαρος της παράταξης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν ντρέπονται να ισχυρίζονται ότι είναι το κόμμα που ίδρυσε ο Κ. Καραμανλής? Ποιά σχέση έχουν με τον εθνάρχη? Εκείνος έλεγε "Ναι σε όλα" ? . Μέχρι που δεν φοβήθηκε να αποχωρήσει από το Στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ. τρέμουν τα κόκκαλα του Εθνάρχη με αυτά που συμβαίνουν. Α , και να μην ξεχνάμε ο κ. Σαμαράς είχε απολυθεί από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Καραμανλή για το Σκοπιανό. Όλοι θυμόμαστε το "Μικρέ απολύεσαι"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.