Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Ένταλμα σύλληψης για τον Κώστα Πηλαδάκη.

Ένταλμα σύλληψης με την διαδικασία αυτόφωρου έχει κινηθεί για τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη.
Ο επιχειρηματίας μετά τα… φαλτσοσφυρίγματα του διαιτητή στο παιχνίδι Λάρισα-Πανσερραϊκός, δεν άντεξε και..
εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο.

Εκεί, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον «άρχοντα» του αγώνα, Παπαπέτρου, ενώ έσπρωξε και τον 4ο διαιτητή φωνάζοντας «Αλήτες».

Ως εκ τούτου, του ασκήθηκε δίωξη επειδή οι κάμερες έδειξαν όσα διαδραματίστηκαν στο θεσσαλικό στάδιο. Όσον αφορά τον Πηλαδάκη, πληροφορίες από το περιβάλλον του θέλουν τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να είναι έτοιμος να σταματήσει να ασχολείται με τα κοινά του ποδοσφαίρου. Κάτι, που πρέπει να απασχολήσει τους αρμόδιους φορείς, αφού επιχειρηματίες σαν τον μεγαλομέτοχο της Λάρισας είναι απαραίτητοι στο ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.