Παραίτηση Του Προέδρου ΔΗΜ.ΤΟ Κέντρου Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας

Θανάσης Μαργαρίτης 
Πρώην Πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. ΚΕΝΤΡΟΥ Λάρισας Ν.Δ 
Απόστρατος Πολεμικής Αεροπορίας 

Σύμφωνα με τις τρέχουσες πολιτικές-οικονομικές εξελίξεις τους τελευταίους μήνες, και την στάση του Προέδρου Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος άλλαξε την τελευταία στιγμή και στήριξε πολιτικές που ως εκείνη την στιγμή ο ίδιος κατηγορούσε, προέβην στην παραίτηση μου από την εκλόγιμη θέση του Προέδρου τοπικής κέντρου Λάρισας τητ Ν. Δημοκρατίας. 
Δυστυχώς οι τελευταίες κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά δεν μου επιτρέπουν συνειδησιακά να συνεχίσω να υπηρετώ την παράταξη της Ν. Δημοκρατίας. 

Έχω επίγνωση των όσων πράττω και έχω πλέον ήσυχη την συνείδηση μου, καθώς για μένα προέχει πρώτα η Πατρίδα και ο λαός της. 
Φυσικά κανένας δεν πίστευε πριν λίγους μήνες ότι η Ν. Δ θα συναινούσε σε μια κυβέρνηση μαζί με το ΠΑΣΟΚ, που ως εκείνη την στιγμή η ίδια κατηγορούσε πιστεύοντας σε μια διαφορετική αντιμνημονιακή πολιτική. 
Δεν μπορώ να συνεχίσω να υπηρετώ την παράταξη που προσωπικά πιστεύω με τις ενέργειες της οδηγεί την χώρα στην καταστροφή και στην εξαθλίωση του λαού της. Θα συνεχίσω να δίνω τους αγώνες μου, όταν κρίνω ότι αυτό είναι για το συμφέρον της πατρίδος και του λαού της. Δυστυχώς η πατρίδα μας πλήττεται από πολιτικές όπως είναι αυτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Σχόλια

  1. θαναση ,μπραβο ,για τις τολμηρες αποφασεις που παιρνεις, που τοσο λειπουν απο τους πολιτικους της σημερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γρήγορα, στους ανεξάρτητους ....
    Ψάχνουν υποψηφίους ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θαναση ,μπραβο ,για τις τολμηρες αποφασεις που παιρνεις, που τοσο λειπουν απο τους πολιτικους της σημερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.