Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Αξίζει να πεθάνει η Ελλάδα αλλά να ζούν δυό καθάρματα;

Γράφει ο οργισμένος Χάρρυ Κλυνν
«Ήταν τότε που ενώ είχαμε βγάλει μία πολύ πετυχημένη έκδοση της δεκαετίας, έγιναν κάποια σχόλια ότι εμείς εάν δεν πάρουμε βοήθεια από τη Γερμανία, θα πάμε στο IMF (ΔΝΤ). Ήταν μία ατυχής τοποθέτηση για τις αγορές, γιατί οι αγορές ενώ άκουγαν ότι το ..
χαρτί πάει καλά, τα spreads έπεφταν κλπ., ξαφνικά έλεγαν "καλά αφού αυτοί σήκωσαν λεφτά και πάνε πάρα πολύ καλά, γιατί συνεχίζουν και μας απειλούν ότι θα πάνε στο IMF; Μήπως υπάρχει κάτι που δεν βλέπουμε;". Και ξαφνικά φρίκαραν. Αρχίζουν και λένε ότι μήπως γίνεται κάτι; Αλλιώς τους περιμένουμε να συμπεριφέρονται και αλλιώς συμπεριφέρονται».

Αυτά είπε στη Βουλή ο γενικός διευθυντής του ΟΔΔΗΧ Π. Χριστοδούλου για τους πολιτικούς που έμελε να εκτελέσουν εν ψυχρώ την Ελλάδα. Κάνανε τα αδύνατα δυνατά οι μειοδότες… Κίνησαν γη και ουρανό, βάλανε τα νερομπίστολα πάνω στο τραπέζι, μίλησαν για διεφθαρμένους Έλληνες, Τιτανικούς, παραφούσκωσαν το έλλειμμα μόνο και μόνο να μας οδηγήσουν στο ΔΝΤ και τα κατάφεραν… 
Κατάφεραν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε τριτικοσμική χώρα στην κατηγορίας Περού και Μπαγκλαντές… 
Δύο καθάρματα πολιτικοί έδεσαν σιδηροδέσμια μια χώρα, τη χώρα τους, και την παρέδωσαν λεία στον Γερμανικό νεοεπεκτατισμό και το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο! ΓΙΑΤΙ; 
Αυτοί σίγουρα ξέρουν το γιατί και όλοι εμείς το υποψιαζόμαστε… Είναι πλέον δουλειά της Δικαιοσύνης να βρει του λόγους… Όσο ακόμα είναι νωρίς… Αξίζει να πεθάνει η Ελλάδα και να ζουν αυτά τα καθάρματα; Ποιες εξεταστικές επιτροπές και ποια Ειδικά Δικαστήρια; Συνοπτικές διαδικασίες και άμεση τιμωρία… 
Πολλοί αν όχι οι περισσότεροι των Ελλήνων θεωρούν αποτυχημένο τον ΓΑΠ. Κάνουν λάθος, ο Παπανδρέου όχι μόνο πέτυχε σ’ αυτό για το οποίο επιλέγει, αλλά έθεσε και εκτός μάχης τον Αντώνη Σαμαρά, καθιστώντας τον μάλιστα συνένοχο στο προδοτικό του έργο! 
Από δω και πέρα ο λαός έχει το λόγο, αφού είναι και ο μόνος που μπορεί να σταματήσει αυτόν τον όλεθρο… 

 Χάρρυ Κλυνν

Το είδαμε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.