Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Θ. Τζάκρη. " Ο Ραγκούσης είναι κηπουρός του Γιώργου"

Η Θοδώρα Τζάκρη τα πήρε με τον Ραγκούση και με το Ρεύμα που δημιουργεί και του την έπεσε άσχημα με δηλώσεις της στον Βήμα FM χαρακτηρίζοντάς τον «κηπουρό του Γιώργου Παπανδρέου». 
«Ο Γιάννης Ραγκούσης δεν είναι τίποτα άλλο,
παρά ένας κηπουρός του Παπανδρέου» είπε χαρακτηριστικά, αποκαλώντας τον μάλιστα, «κατ' απονομή υπουργό» που «δεν κρίθηκε ποτέ από τον λαό........ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.