Καμαρώστε τον..να τους ευχαριστήσουμε γιατί είναι τοκογλύφοι και μας "ρουφούν το αίμα"..

«Ποτέ δεν είναι αργά για έναν λόγο ευχαριστίας»

Ο γενικός γραμματέας των Φιλελευθέρων Πάτρικ Ντέρινγκ ζητά από την Ελλάδα περισσότερη ευγνωμοσύνη προς τη Γερμανία για την οικονομική βοήθεια που της προσφέρει. «Οι περισσότεροι Έλληνες αναγνωρίζουν την προσφορά μας, αλλά κάποιοι πολιτικοί κυρίως της αντιπολίτευσης
προτιμούν να βρίζουν την Ευρώπη παρά να κατονομάσουν τα δικά τους σφάλματα», λέει στην Bild am Sonntag ο κ. Ντέρινγκ, προσθέτοντας ότι «ποτέ δεν είναι αργά για έναν λόγο ευχαριστίας και αναγνώρισης για την αλληλεγγύη που επιδεικνύουν οι Γερμανοί και άλλοι Ευρωπαίοι. Ο 38χρονος πολιτικός πρόσθεσε πως και ο πρόεδρος Παπούλιας θα ήταν προτιμότερο «να συμβάλει στο να πέσουν οι τόνοι παρά να οξύνει τη διαμάχη».
Ωστόσο ο κ. Ντέρινγκ τάσσεται κατά της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ καθώς μια χρεοκοπία θα είχε χειρότερες συνέπειες από οποιοδήποτε πακέτο βοήθειας.
Σταμάτης Ασημένιος, dpa
Deutsche Welle

Σχόλια

  1. Θα πρέπει να του υπενθυμίσει κανείς ότι η Ελλάδα τόσα χρόνια στηρίζει την γερμανική βιομηχανία με τεράστιες αγορές όπλων και άλλων προϊόντων όταν θα μπορούσε, αν είχαμε πολιτικούς Έλληνες, να τα πάρει, αν πραγματικά τα χρειαζόμαστε, από άλλες πηγές πολύ φτηνότερα. Για να μη μιλήσουμε για τα χρέη της Γερμανίας από τον Β' παγόσμιο πόλεμο. Τα λένε όμως γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να πάρουν από εκεί που πρέπει την δέουσα απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να κανω λάθος. Μακάρι να'μαι εγω το μονο λαθος, γαιτί μυρίζομαι εχθροπραξίες στην Ελλάδα για το ποιός θα πρωτογλύψει τους νεους κατακτητές μας, τα παιδιά και τα εγγόνια δηλαδή αυτών που σκότωναν κατα χιλιάδες τους πατεράδες και τους παπούδες μας. Μυρίζομαι εξορίες για τους "επικίνδυνους αντιφρονούντες". Μυρίζομαι σκλαβιά αιώνια για την Πατρίδα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδη αυτοι που σχεδιασαν αυτη την κριση δεν βλεπουν περα απο τη μυτη τους, καποια στιγμη στο κοντινο μελλον, θα διαπιστωσουν εκπληκτοι πως η συνεχεια της θα περναει το κατωφλι και της Γερμανιας. Αλλα τοτε θα ειναι αργα για ολους. Η Ιστορια εκδικειται οποιον την βιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.