ΛΕΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΗΛΙΟΣ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ «ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ»;

ΛΕΤΕ ΤΟ «ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ» ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΛΙΝΥΗ – ΤΥΝΙΣΙΑ – ΑΙΓΥΠΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 400 δις ΕΥΡΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ της ABB, Deutsche Bank, Siemens, MAN Solar Millennium, e-on, RWE, Schott Solar, Και των υπολοίπων ΓΑΛΛΩΝ κλπ άλλων συμφερόντων όπως, HSH, Nordbank, m+w, Abenga Solar, CeVital, Zander...
Οι όποιοι είναι όλοι υπό την αρχηγία της Munich Re πέρα από τα πετρέλαια?
ΛΕΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΗΛΙΟΣ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ «ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ» ? 
Anti300 
Δείτε τα ντοκουμέντα..
Abb Re Solar Us Embassy Cable Reference Id #10munich28

Σχόλια

  1. Desertec

    http://archaeopteryxgr.blogspot.com/search/label/Desertec

    http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/02/unternehmen-sonnenblume.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.