Βενιζέλος: Είχε καιρό να ακούσει η Ελλάδα καλά λόγια... (βίντεο)

Είχε καιρό να ακούσει η Ελλάδα καλά λόγια...και σήμερα μετά από πολύ καιρό ακούσαμε έναν καλό λόγο...
Μας είπε ο κ Βενιζέλος χθες από τις Βρυξέλλες.
Και πως να μην ακούσει "καλά λόγια" όταν, συμμορφώθηκε πλήρως με τας υποδείξεις..
με τα εκατό  σημεία που του είχαν επιβάλει, όταν έκανε το μάθημα του σαν καλός μαθητής, και υπέγραψε μαζί με τους λοιπούς 198 βουλευτές την θανατική καταδίκη μας...
Το απίστευτο ήταν αυτό που είπε ο Βενιζέλος για να καλμάρει τις αγορές (έτσι είπε το ΜΕΓΚΑ) και να στείλει ένα μήνυμα όπως είπε ο ίδιος ..
Τι είπε;;
Δείτε

"Όπως γνωρίζετε έχει συμφωνηθεί η συγκεκριμένη μορφή της ανταλλαγής ομολόγων, με τον ιδιωτικό τομέα..κι όλοι αντιλαμβάνονται πολύ καλά, πως έχουμε 4 πολύ σημαντικά και ελκυστικά δεδομένα..
Τη συγχρηματοδότηση, το αγγλικό δίκαιο..την πληρωμή 30 δις ευρώ σε ευρώ και τη ρήτρα ΑΕΠ. Αυτή είναι μια πολύ καλή, μια μοναδική προσφορά!!!!"
Υ.Γ
Και κάτι τελευταίο τι είναι αυτή η ρήτρα ΑΕΠ;;

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.