Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Ξέρετε τι τραβάει η Μέρκελ που μας δανείζει ;;

Άκουσον, άκουσον...
Θα πρέπει να λυπηθούμε την κ. Μέρκελ γιατί μας δανείζει....
Μας δανείζει τοκογλυφικά και εμείς θα πρέπει την λυπηθούμε γιατί τραβάει πολλά κάθε φορά που πάει στην Γερμανική Βουλή να ζητήσει δάνειο για την Ελλάδα!!!
Δάνεια τοκογλυφικά που μας απομυζούν το αίμα και μας οδηγούν στην καταστροφή και στην εξαθλίωση
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου...


"Η κα Μέρκελ κάθε φορά που πηγαίνει στο Γερμανικό κοινοβούλιο για να πάρει ένα δάνειο για την Ελλάδα, αισθάνεται πάρα πολύ καλά;;.. που παραλίγο να χάσει την κοινοβουλευτική της πλειοψηφίας εξ αιτίας αυτού ;"

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς τον ακούσαμε τον κύριο αυτό με περισσό θράσος να μιλάει στην εκπομπή του Παπαδάκη το πρωϊ. Ήταν αναιδής και αμετανόητος. Είπε ότι αυτός είναι εκεί με την ψήφο του λαού. Νομίζει ότι μιλάει σε ηλίθιους και αμνήμονες. Μα αυτός βγήκε ευρωβουλευτής με λίστα και μας έκατσε στον σβέρκο επειδή το αφεντικό του (ο ΓΑΠ η άλλος δεν κόβω το κεφάλι μου) το επέλεξε. Και ήταν εντυπωσιακή η προσπάθειά του να μειώσει τον συνομιλητή του δήθεν αγνοώντας ποιος είναι. Αυτό σημαίνει ότι είναι και βλάξ και επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.