Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Αύριο θα συζητηθεί στη Βουλή το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων


Αύριο ημέρα Πέμπτη 15/3 θα συζητηθεί στη Βουλή σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων, ύστερα από την κατάθεση σχετικής πρότασης προς τους κ.κ. Προέδρους των συναρμόδιων επιτροπών, από τον ανεξάρτητο βουλευτή κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή με τη συνυπογραφή 27 Βουλευτών.
Ενόψει της εν λόγω αυριανής συνεδρίασης ο κ. Π. Κουρουμπλής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Η Βουλή των Ελλήνων συζητά αύριο για πρώτη φορά σε από κοινού συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, παρουσία των συναρμόδιων κ.κ. Υπουργών το ζήτημα του γερμανικού κατοχικού δανείου, των γερμανικών επανορθώσεων για τις υποδομές, των αποζημιώσεων που αφορούν τα θύματα και τους ελληνικούς θησαυρούς.
Επειδή το κρίσιμο αυτό εθνικό θέμα πρέπει να λάβει τη στήριξη όλων των μελών του ελληνικού κοινοβουλίου, ως βουλευτής καλώ τον Πρωθυπουργό, τους Αρχηγούς των κομμάτων και όλους τους βουλευτές να συμμετάσχουμε σε αυτή τη συνεδρίαση για ευνόητους εθνικούς λόγους».
Υπενθυμίζεται ότι τη σχετική πρόταση συνυπέγραψαν οι κ.κ. βουλευτές:
Τσίπρας Αλέξιος, Αντωνακόπουλος Παναγιώτης, Βαλυράκης Ιωσήφ, Γρηγοράκος Λεωνίδας, Δρίτσας Θεόδωρος, Θεοδωρίδης Ηλίας, Καϊλή Ευδοξία-Εύα, Καμμένος Παναγιώτης, Καραγκούνης Κωνσταντίνος, Καρύδης Δημήτριος, Λαφαζάνης Παναγιώτης, Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος, Μουλόπουλος Βασίλειος, Νταλάρα Άννα,
Οικονόμου Βασίλειος, Παπαδημούλης Δημήτριος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Παπαχρήστος Ευάγγελος, Παπουτσής Δημήτριος, Σακοράφα Σοφία, Σκραφνάκη Μαρία, Τζαβάρας Κωνσταντίνος, Τόγιας Βασίλειος, Τσόνογλου-Βυλλιώτη Βασιλική, Τσούκαλης Νικόλαος και Χαρακόπουλος Μάξιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.