Υποψηφιότητα Νίκου Καρδούλα με το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας

Ο πρώτος υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Λάρισας με το "Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας" Νίκος Καρδούλας, απόστρατος αξιωματικός και έκτακτος καθηγητής στα ΤΕΙ Λάρισας, παρουσίασε σήμερα 24 Μαρτίου 2012, τις γενικές θέσεις του κόμματος μέσω του ημερήσιου τύπου. Ειδικότερα είπε: 

      Φίλες και Φίλοι, Συμπολίτισσες και Συμπολίτες
  • Το πολιτικό σύστημα εξουσίας, που δομήθηκε στη διάρκεια της λεγόμενης μεταπολίτευσης, βασίσθηκε στην ψηφοθηρία των πολιτικών κομμάτων με κύρια όπλα το λαϊκισμό και τη συναλλαγή, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες τις οποίες το ίδιο δημιούργησε.
  • Τα κόμματα και οι βουλευτές ως κύριες δυνάμεις εξουσίας, ανεξέλεγκτοι και διαπλεκόμενοι με δημοσιογραφικά και οικονομικά συμφέροντα, οδηγήθηκαν στον αυταρχισμό και δημιούργησαν την αντιλαϊκή κομματοκρατία και βουλευτοκρατία.
  • Μέσα σ’ αυτό το ομιχλώδες πολιτικό τοπίο, δημιουργήθηκε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ένας νέος αυθόρμητος πολιτικός σχηματισμός, προερχόμενος από  γνήσιες πατριωτικές και λαϊκές δυνάμεις, με σκοπό:
    • Να ανασύρει την Πατρίδα από το γενικευμένο τέλμα και την παρακμή, με την εγκαθίδρυση μιας πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
  • Να αναδείξει τον πραγματικό Έλληνα, τον φιλότιμο, τον εργατικό, τον εφευρετικό, τον πατριώτη, ο οποίος δεν  έπαψε να υπάρχει, αλλά απλώς περιμένει αυτόν  που θα του ξαναδώσει τη θέση που του αρμόζει, μέσα σε μία κοινωνία με πραγματικά ίσες ευκαιρίες προς όλους.
  • Να επιτύχει την αληθινή ενότητα του Ελληνικού Λαού, αφήνοντας πίσω τις ξεπερασμένες διχαστικές ιδεολογίες. Με εμπιστοσύνη στις δημιουργικές μας δυνάμεις, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, σε περιβάλλον ελεύθερης οικονομίας αλλά και με αξιόπιστο, σοβαρό, παρεμβατικό, κοινωνικό και δημοκρατικό κράτος, η Πατρίδα μας θα βρει ξανά την ιστορική της συνέχεια προς την πρόοδο και τον πολιτισμό.
  • Φίλες και φίλοι, σ’ αυτόν τον αγώνα έχω στρατευθεί και με οδηγό την αγάπη για την Πατρίδα, το μεράκι, τον ενθουσιασμό και το δημιουργικό πάθος, υπόσχομαι, όπως έκανα  πάντα στη ζωή μου, να εργαστώ σκληρά για να επιτευχθούν οι στόχοι αυτής της νέας προσπάθειας.
 ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ
Σχης ε.α.
Ελεύθερος Επαγγελματίας
Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ
MSc Εφαρμοσμένης Τηλεπισκόπισης – UK
Έκτακτος καθηγητής ΤΕΙ Λάρισας
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.