Στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" η Κουντουρά

Η Έλενα Κουντουρά , δήλωσε ότι προσχωρεί στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" του Π. Καμμένου. "Στηρίζω το Κίνημα "Ανεξάρτητοι Έλληνες" και προσυπογράφω την ιδρυτική διακήρυξη η οποία με εκφράζει απόλυτα" δήλωσε η κα Κουντουρά.
"Καταψήφισα το Μνημόνιο και είπα ένα μεγάλο "όχι" γιατί δεν διαπραγματεύομαι την εθνική μας ανεξαρτησία και την κατάλυση του κοινωνικού κράτους με μέτρα οικονομικής εξαθλίωσης", επεσήμανε η κ. Κουντουρά στην εφημερίδα Real news.

Σχόλια

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΡΑΒΟΣΟΥ ΕΛΕΝΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΕΝΑ ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την θυμάμαι, όταν το 2004 είχαμε νέα κυβέρνηση καραμανλή, διαμαρτύρονταν οι νεότεροι βουλευτές για την έλλειψη ενημέρωσης. Ήταν η εποχή που ο δαμαλούκος έγινε ο απρόσιτος πρωθυπουργός. Η Κουντουρά τότε πέταξε τη φοβερή ατάκα ότι κοιτάζει τα πρωινάδικα για να ακούσει τα πρωτοκλασάτα στελέχη και να καταλάβει ποια είναι η γραμμή.
    Φοβερή επίσης η ατάκα που είχα ακούσει να πετάει παλιότερα η μετέπειτα διευθύντρια του diva. Σε συζήτηση για τα μοντέλα που στέκονται στα διάφορα σόου και τηλεπαιχνίδια,όπου χαρακτηρίζονται γλάστρες αμόλησε το "και τί είναι η γλάστρα; ένα ωραίο φυτό".
    Με γεια το φυτό κοτεράτε Πάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. lamogio vale onoma ki ase ta koterate pano de pernoun oi koukouloforoi edw .edw einai ellhnes oxi praktorakia

      Διαγραφή
    2. TO NA TA BALEIS ME TO PANO EPEIDH EXEI KOTERO EINAI EUKOLO KYRIE/A BOUCA OMWS DE MAS EIPES GIA OLOUS TOUS KSEVRAKWTOUS POU MPHKAN STH POLITIKH KAI VGAINOUN PAMPLOUTOI H MHPWS AUTOUS UPHRETEIS?

      Διαγραφή
    3. Θες να πεις οτι απο τοτε αντιδρουσε για τον λαθος τροπο λειτουργιας της ΝΔ που δεν ενημερωναν κανεναν Βουλευτη και οι Υπουργοι εκαναν οτι ηθελαν.Επισης φιλε boucq αφου την θυμασαι απο τοτε που ηταν διευθυντρια στην DIVA θα γνωριζεις φανταζομαι οτι εχει πανεπιστημιακη μορφωση και μιλαει 3 ξενες γλωσσες . Σταματα να ριχνεις λασπη στον ανεμιστηρα γιατι δεν μασαμε

      Διαγραφή
    4. Πόσο άραγε τα αγόρασε όλα αυτά? Όταν έχεις γνωστούς και χρήμα όσα πτυχία θέλεις παίρνεις... Την έχει ακούσει κανείς να μιλάει??? Μερικές φορές νομίζουμε ότι το lifestyle μπορεί να σταθεί παντού...

      Διαγραφή
    5. Ούτε Έλληνας, ούτε Ανεξάρτητος.Μακριά.

      Διαγραφή
  3. boucq περιμενουμε τη λασπη σας.ΔΕΝ μας λερωνει ομως γιατι ειμαστε οι ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε μου δεν ειναι κακο να εισαι κοτερατος, ειναι κακο να εισαι κοτερατος με κλεμμενα.... Υποστηρίζω Πάνο Καμμένο, και παρακολουθώ προσεκτικά τις κινήσεις του και την γραμμή που ακολουθεί. Ελπίζω να μην παρεκλίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! (όχι τυχαία τα κεφαλαία)

      Διαγραφή
    2. @ανώνυμο 6:11 ελήφθη, επιτέλους απάντησες. Παραμένεις ΠΑΣΛΑΣ

      Διαγραφή
  5. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.ΠΗΡΕ 26.000 ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ Α'ΑΘΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε ουστ !!!!!!νομίζω οτι πρέπει πια, μετά απο όλα όσα έχουμε τραβήξει να είμαστε ρεαλιστές... κανείς απο όλους αυτούς προήλεθε απο παρθενογένεση. αν μάθαμε κάτι απο όλα αυτά τα χρόνια είναι πως όλοι αυτοί οι "λαοπρόβλητοι" μόνο για την πρωσοπική τους τσέπη και ματαιοδοξία είναι εκεί.. εκτός και αν, η κατά τα άλλα "παγκόσμια" Κουντουρά καταλαβαίνει τι είναι να ζεις με επίδομα μειωμένο, με βασικο 500 ή αλλιώς άνεργος και κακοπληρωμένος. και αυτό ισχύει για κάθε Κουντουρά. ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΚΡΥΑ, ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι θα γινει φιλε μου θα καθωμαστε και θα κλαιμε την μαυρη μοιρα μας.δεν πρεπει καποτε να αλαξουμε την κατασταση βαζοντας ομως κανονες οι οπιοι θα τηρηθουν???Εφ ορου ζωης τα λαμογια θα κυβερνουν.αν συνεχισουμε με αυτα τα μυαλα τοτε χαλαλι μας.??????????

      Διαγραφή
  7. http://www.google.gr/#hl=el&gs_nf=1&cp=0&gs_id=5d&xhr=t&q=%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82&pq=%CE%BC%CE%B5+%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%B1+%CE%BF+%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82&pf=p&sclient=psy-ab&pbx=1&oq=%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=&gs_upl=&gs_l=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.,cf.osb&fp=b7d6b6fab10950ef&biw=1280&bih=861&bs=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο στο Καμμενο που δεν δεχεται κρητικη και σβυνει τα σχολια απο το facebook ....Μπραβο Πανο καλα το πας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. gmavro εχεις δίκαιο!!!! εχω ακούσει από πολλούς τη συγκεκριμένη πρακτική του καμμένου αλλά όχι σε υβριστικά μηνύματα σε απόψεις χρηστών ή σε διαφωνίες χρηστών που τον στηρίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπραβο Ελενα !!!! Σ ευχαριστουμε για το ΟΧΙ. Θα σε ακολουθησουμε και θα σε στηριξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. re koproskila na min grafete edo mesa an then sas aresei to kinima kai tin kritikhsas na xerete tin ehoume x@@@@@@h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν εισαστε ευχαριστημενοι με τιποτα. βρεθηκαν και καποιοι εντιμοι στη βουλη να ψηφισουν οχι στην εκμεταλευση της ελλαδας και στα μετρα πεινας και αντι να τους συνχαρειτε τους βριζετε. γι αυτο επιβιωνουν τα λαμογια στην πολιτικη και μας κυβερνανε. αυτοι μας αξιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΡΑΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παρακαλω πολυ ολες οι αποψεις ειναι δεκτες....μονο αν εχεις να φοβηθης κατι τις αποριπτεις..
    εγω θα υποστιριξω το κινημα....αλλα εχω αποριες...
    πιστευω πως ξερει ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ με ποιους παει να τα βαλει...θα ερθει σε συγκρουση μαζι τους.???
    μιλαω για την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...μιλαω για οικονομικους δολοφονους.....μιλαω για απειλη ζωης....
    ποσο θα αντισταθειτε κυριε ΚΑΜΜΕΝΕ???
    μηπως θα χρηματιστειτε και θα λακεισεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ksipnate Ellines!!! Ksipnate!! Imia 1996!!! S-300!! Solomos Solomou Kypros!!!! Skopia!!! Ellinkes Tauftotites katargisei threiskeias!!! Katargeisi threiskies apo to sholio!!! Foties 2007!!! Papandreou Prodotis tou ethnos!! Mnimonio 1!!! Mnimonio 2!!!! Os pote tha kimaste??? 3 ekatomirioi metanastes!!!!!!! SE LIGO THA EISTE MEIONOTITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KSIPNATEEEEEEE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελενα Κουντουρα εισαι παλληκαρι. Μας εκπροσωπεις επαξια στο κοινοβουλιο.Ειμαστε μαζι σου και με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ.ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά που πήρε κορυφαία στελέχη ο Καμμένος... Η Κουντουρά θα μας σώσει, θα πει όχι στην Μέρκελ και θα ορθώσει το ανάστημά της ως άλλη Μπουμπουλίνα... Καλά κοροϊδευόμαστε?? Με τέτοια στελέχη θα πάει ο Καμμένος... Θα καταλήξει πέρα για πέρα καμμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν σου αρεσει να πας να ψυφησεις αυτους!!!!!!!!!! και απο κει και περα την ευθηνη για οτι γινει την εχεις εσυ και οι ομοιοι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  19. ΖΟΥΣΑ 41 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ..ΕΙΜΑΙ 57 ΕΤΩΝ..Η ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ( 45 ΧΡΙΝΙΑ ΕΚΕΙ ,ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΑΨΑ)..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..ΕΧΩ ΓΕΡΜΑΝΟ ΓΑΜΠΡΟ....ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ...
    ΕΙΜΟΥΝ ΟΛΟ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑ ""ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ"" ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΕΤΣΙ,,!!!!
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..
    ΝΤΡΟΠΗΣ,,ΝΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΣΟ ΕΓΩΙΣΜΟ,,,ΝΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΥΤΕΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ..!!
    ΕΥΧΩΜΑΙ Ο ΚΥΡ..ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ,,ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,,ΚΑΙ ΠΑΛΙ..
    ΑΝ ΟΧΙ....ΘΑ ΛΕΩ (ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ..?? ) ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..!!!!(ΚΛΑΙΜΕ,,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,,ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,,!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ολοι εσεις που πηδατε σαν αρνακια γαλακτος στο λιβαδι , ξερετε αληθεια ποιος ειναι ο εχθρος του Γενους ;
    Εχετε παρει ΧΑΜΠΑΡΙ !
    Ε λοιπον μαθετε οτι ο εχθρος θελει Λεωνιδα , Μεγα Αλεξανδρο απεναντι του .
    Αν νομιζετε οτι τα ιδια κοινοβουλευτικα γομαρια , που διαλυσαν την χωρα , θα την κτισουν παλι , ειστε αλαργα νυχτωμενοι .
    Καλη δυναμη σε ολους σας και καλη Λευτερια . Οσοι δεν τα καταφερουν , καλο Παραδεισο .
    Ειναι Σαρακοστη και απ' οτι βλεπω ο τροπος που μιλατε , σε οσους εχουν αντιθετη γνωμη για τους "νεους" , αλλα και παλαιους σωτηρες , δεν δειχνη ανθρωπο προσευχης και μετανοιας .
    Αλλα και αντι δημοκρατες , ενας αγριεμενος οχλος , μια μαζα . Οσοι γνωριζουν τι ειναι ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ , θα καταλαβουν . Οι αλλοι , δεν εχει σημασια γιατι τα προβατα μονο να βελαζουν ξερουν , δυνατα , οταν ειδικα πεινουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Καμμενος μπορει να γινει ο νεος Χριστοδουλος [ με τη βοηθεια της παναγιας]. Η Κουντουρα θα μας το παιζει αγια των φτωχων??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!! Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ...ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οταν λεμε η Ελλαδα θελει ενα κομμα μονο απο γνησιους ελληνες και κανενα πολητικο εννουμε χωρις κανενα πολητικο......τι καμενους μου λες? ειμαστε καμενοι απο χερι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.