Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για το Τριφύλλι

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκ. ευρώ αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρουσία των Ανδρέα Βγενόπουλου, Αδαμάντιου Πολέμη, Θανάση Γιαννακόπουλου και Μάνου Μαυροκουκουλάκη.Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι μέχρι το τέλος του μήνα αναζητώνται 8.955.000 ευρώ προκειμένου το Τριφύλλι να γλιτώσει την τιμωρία από την UEFA.

Της σχετικής απόφασης, προηγήθηκε δήλωση του κ. Βγενόπουλου με αιχμές κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος δεν ήταν παρών, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον νομικό του σύμβουλο, ο οποίος ξεκαθάρισε εξ αρχής πως συμφωνεί στην αύξηση και πως θα ψηφίσει οποιαδήποτε άλλη πρόταση που θα διευκολύνει τη διαδικασία. «Θλίβομαι από την απουσία κάποιων μετόχων και κυρίως του κ.Βαρδινογιάννη», είπε χαρακτηριστικά ο κ Βγενόπουλος που ανέλαβε ρόλο προέδρου στη διαδικασία. Και πρόσθεσε: «Είναι γνωστό ότι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει. Σεβαστό και θεμιτό. Όμως η αποχώρηση θα πρέπει να γίνει με ομαλό τρόπο γιατί διαφορετικά πιστεύω ότι έχει σοβαρές ηθικές και νομικές». Ακόμη, ο κ. Βγενόπουλος άφησε εκ νέου αιχμές σχετικά με τους Άραβες επενδυτές και το ζήτημα της ΓΗΠΕΛ.
Η αντίδραση της πλευράς του Γιάννη Βαρδινογιάννη στις αιχμές του Ανδρέα Βγενόπουλου ήταν άμεση. Σε επίσημη τοποθέσή του, ο κ. Βαρδινογιάννης καλεί όποιον το επιθυμεί να κινηθεί εναντίον του δικαστικά. Ξεκαθάρισε εν τω μεταξύ ότι δεν επιθυμεί να ασχοληθεί ή να απαντήσει στην πρόταση του Βγενόπουλου σε ότι αφορά την ΓΗΠΕΛ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια