Ο φανατικότερος υποστηρικτής του ΔΝΤ θέλει να γίνει βουλευτής της Ν.Δ;

Διαβάστε κατ΄αρχήν, προσεκτικά τις απόψεις του ανδρός στις 20-4-2010 πριν το πρώτο μνημόνιο:
Αργά ή γρήγορα η Ελλάδα θα ζητήσει τη βοήθεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Αν γίνει γρήγορα τα μέτρα θα είναι ηπιότερα. Οι δημοκρατίες χρειάζονται ένα «μπαμπούλα» και το ΔΝΤ προσφέρεται..
για σκιάχτρο μπαμπούλας διότι πολλά χρόνια πριν αποφάσιζε με τις τότε ανάλγητες οικονομικές θεωρίες που στο μεταξύ άλλαξαν. 
Στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Πρέπει να τοποθετηθούν εκπρόσωποι του ΔΝΤ σε κάθε υπουργείο και με την τεχνογνωσία που διαθέτουν αλλά και με την αδιαφορία τους για το πολιτικό κόστος θα βελτιώσουν γρηγορότερα τα οικονομικά της χώρας. (είπαμε αυτά γράφονται στις 20-4-2010)
Τα πρώτα λεφτά μπορούν να έρθουν άμεσα και με χαμηλό επιτόκιο από το ΔΝΤ και στη συνέχεια από χώρες που είναι έτοιμες. Αργότερα θα ενσωματωθούν και οι τελευταίες χώρες που χρειάζεται έγκριση από τα Κοινοβούλια τους. Κάθε φορά που μετά την είσοδό μας στο πρόγραμμα η χώρα μας θα χρειάζεται να δανείζεται οι εκθέσεις του ΔΝΤ με την εγγυημένη αξιοπιστία των οικονομολόγων του ΔΝΤ θα δίδουν εξασφάλιση αποπληρωμής στους διεθνείς επενδυτές. Το ΔΝΤ στη πράξη θα βοηθήσει το ευρώ, την ελληνική οικονομία, καθώς και την Οικονομία της Ευρωζώνης και θα είναι επιτέλους αφετηρία ανόδου του Χρηματιστηρίου.  (είπαμε αυτά γράφονται στις 20-4-2010)
Ο τύπος που έγραψε το παραπάνω άρθρο, έπεσε έξω σε όλες του τις εκτιμήσεις. Σε όλους. Ολόκληρο το παραπάνω άρθρο φαντάζει εξαιρετικά γελοίο σήμερα.
Υπάρχει και στο blog του (εδώ)
Είναι ο κ.Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, χρηματιστής (καλά που πέτυχε την άνοδο!), τον οποίο η Ν.Δ -μαθαίνουμε- θέλει να κατεβάσει ως βουλευτή.
Για συνέλθετε λίγο....

Ταχάλια

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.