Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δύο οι όμηροι στο εργοστάσιο της Κομοτηνής από τον ένοπλο απολυμένο εργάτη

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση του planet-greece, στο εργοστάσιο κατασκευής κάδων, στην βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής, οι όμηροι, τελικά, είναι δύο! Πρόκειται για τον έναν εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας και έναν υπάλληλο.

Ο ένοπλος, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες των αστυνομικών είναι απολυμένος εργάτης, εισέβαλλε στο εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμμάτων, λίγο μετά τη 1.00. Αφού πυροβόλησε έναν εργάτη της εταιρείας (οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πρόκειται για Βούλγαρο) τραυματισε, πάλι πυροβολώντας, τον έναν εκ των ιδιοκτητών. Ο ένας εκ των δύο τραυματιών βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται ταμπουρωμένος, μες στο εργοστάσιο, στην βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής, μαζί με τον δεύτερο ιδιοκτήτη της εταιρείας και έναν υπάλληλο, μάλλον προϊστάμενο της επιχείρησης.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με ειδικό διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ

http://planet-greece.blogspot.com/2012/03/blog-post_1619.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.