Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Θαυμάστε την Άννα Νταλάρα, (στο βίντεο) με τον Νίκο Ευαγγελάτο .


olympiada 
Γίνεται συζήτηση στο στούντιο για τα τρέχοντα θέματα, αλλά και για τις αντιδράσεις του κόσμου, απέναντι στα (δωρεάν πνευματικά συσσίτια – συναυλίες) του Γιώργου Νταλάρα. 
Ρωτάει ο Ευαγγελάτος, την κυρία Νταλάρα:
γιατί γίνονται όλα αυτά (εννοώντας οι αντιδράσεις προς τις συναυλίες του Νταλάρα) Και ακούστε την εξήγηση που δίνει η κυρία Νταλάρα: Γιατί υπάρχει μια προσπάθεια αποδομήσης ότι είναι σταθερού και ότι έχει πρόταση, κύριε Ευαγγελάτο, αυτό πιστεύω. 
Δηλαδή, ο λόγος που οι πολίτες αντιδρούν στις συναυλίες του Νταλάρα, είναι γιατί οι πολίτες θέλουν να αποδημήσουν, να γκρεμίσουν ότι είναι σταθερό και έχει πρόταση, για το μέλλον μας προφανώς. 
Θα ήθελα πολύ να ακούσω ποιό είναι το σταθερό, που μου έχει προτείνει ο Νταλάρας. Όσον αφορά τις προτάσεις του κυρίου Νταλάρα, αυτές είναι γνωστές: Να αφήσουμε το αιγαίο στα ψάρια. Και να παραχωρήσουμε την εθνική μας κυριαρχία. 
Μετά από αυτά, θα εκλεγεί βουλευτής η κυρία Νταλάρα, και θα σώσει το έθνος. Εγώ από αύριο θα κοιμούμαι ήσυχος. Το μέλλον της Ελλάδος βρίσκεται στις προτάσεις του Νταλάρα. 
Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.