Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Αβραμόπουλος: Συνεργασία κομμάτων και στην περίπτωση της αυτοδυναμίας

Απαραίτητη θεωρεί την συνεργασία και τη συνεννόηση ανάμεσα στα κόμματα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Βήμα επισημαίνει πως κάθε πολιτική κίνηση της ΝΔ θα είναι στην κατεύθυνση της εθνικής ενότητας. "Η σημερινή κυβέρνηση, πέραν των στόχων που υπηρετεί, θα αφήσει ως κληρονομιά και την αντίληψη της εθνικής συνεννόησης" τονίζει ο υπουργός Άμυνας ξεκαθαρίζοντας πως "και στην περίπτωση της αυτοδυναμίας η συνεργασία θα επιδιωχθεί".
Εκφράζοντας την εκτίμηση πως "αν η συνεργασία είχε επιτευχθεί όταν υπήρχε χρόνος να κινηθούμε όλοι μαζί προς μια κατεύθυνση, πιο κοινωνική και αναπτυξιακή και λιγότερο λιτότητας που επιτείνει την ύφεση, η Ελλάδα δεν θα ευρίσκετο στη σημερινή κατάσταση". Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπεραμύνεται της σύνθεσης και της συνεννόησης κάτω όμως από συγκεκριμένους κανόνες συμπεριφοράς , πολιτικών στόχων και κυβερνητικών επιλογών. Απαντώντας μάλιστα σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να γυρίσει στη ΝΔ η κυρία Μπακογιάννη και άλλα στελέχη ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε πως η ΝΔ "έχει τις πόρτες της ανοιχτές, να δεχτεί όλους όσοι αποδέχονται, ενστερνίζονται και συνυπογράφουν το αξιακό και προγραμματικό της πλαίσιο".
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.