Οι επαφές του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας Ν. Λάρισας

"Στο πλαίσιο εκστρατείας αλληλοενημέρωσης και ανταλλαγής επόψεων με Φορείς, Συνδέσμους και Συλλόγους του νομού μας, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Επιτροπής του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας Νομού Λάρισας, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα το ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και το Σύνδεσμο Αποστράτων Χωροφυλακής – ΕΛΑΣ.
Οι επαφές θα συνεχιστούν εντός της εβδομάδος με Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων, Σύλλογο Εκπαιδευτικών, Εμπορικό Σύλλογο, Ιατρικό Σύλλογο κλπ."

Σχόλια

  1. Ξέχασες την ψυχιατρική εταιρεία ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το πρωτο μπλογκ των Ανεξαρτητων στο
    http://anexartitoiellines-thessalonikis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μπλογκ των Ανεξαρτητων Ελλήνων
    http://aneksartitoi-ellines.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας παρ' ότι έχει σχεδόν μηδενική προβολή από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, καταγράφει μια σημαντική προεκλογική πορεία γυρίζοντας όλη την Ελλάδα και ενημερώνοντας τον κόσμο που ακόμα τρώει το κουτόχορτο που του σερβίρει ο δικομματισμός και οι συν αυτώ. Τα μέλη του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας είναι σοβαροί άνθρωποι, οι οποίοι ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙ στη ζωή τους, δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί και είναι άξιον απορίας, πως αποφασίζουν να ασχοληθούν με την πολιτική μπαίνοντας στον βρώμικο στίβο της διαφθοράς, της σήψης και της συναλλαγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.