Aρχίζει το ξεπούλημα..

Tο χρονοδιάγραμμα και οι διαδικασίες αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου για το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Κώστα Μητρόπουλο.
Από το ΤΑΙΠΕΔ έχουν ήδη ανακοινωθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη έξι μεγάλα σχέδια και διεθνείς διαγωνισμοί
που αφορούν την αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, όπως, μεταξύ άλλων, του Ελληνικού, του IBC (Golden Hall) που θ' αξιοποιηθεί με τη μέθοδο της μίσθωσης για χρονικό διάστημα 90 ετών, της αξιοποίησης μεγάλης έκτασης της Κασσιώπης, 500 στρέμματα παραθαλάσσια στην Κέρκυρα, πώλησης ποσοστού της ΔΕΠΑ κλπ.
Από πλευράς Ταμείου εκτιμάται ότι με την ολοκλήρωση του PSI και την υπογραφή της δανειακής σύμβασης το επενδυτικό ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στους διεθνείς διαγωνισμούς για την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου θα αυξηθεί, ενώ επισημαίνεται ότι ξεκινούν οι διαδικασίες για την αξιοποίηση υποδομών όπως λιμανιών κλπ με αποτέλεσμα να ανακοινώνεται μια διαδικασία αξιοποίησης περιουσίας του Δημοσίου ανά εβδομάδα.

Σχόλια

  1. Ετσι μας ελεγες και με τα CDS αλλά τώρα δεν λες κουβέντα
    http://www.youtube.com/watch?v=au6X4y4d-L8

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.