Ο Σόιμπλε διαβάζει Καμμένο...

Μια έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα ήταν πολύ ακριβή..για τις τράπεζες

Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προειδοποίησε για απρόβλεπτους κινδύνους που θα είχε ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη. «Αυτό θα είναι πολύ ακριβό, και κανείς δεν μπορεί να πει, πόσο ακριβό θα είναι»,
δήλωσε σε σχετικό βίντεο του υπουργείου που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, και στο οποίο ο Σόιμπλε απαντά σε ερωτήσεις πολιτών. «Το πρόβλημα είναι ότι όταν μια χώρα βγει από την Ευρωζώνη, το χρέος της παραμένει κατ’ αρχήν σε ευρώ. Και εκείνο θα πρέπει να εξυπηρετηθεί (...), Σε άλλη περίπτωση οι τράπεζες, οι οποίες έχουν απαιτήσεις, θα χρεοκοπήσουν», εξήγησε ο Σόιμπλε. Για το λόγο αυτό η Ελλάδα πρέπει να επιλύσει τα προβλήματά της με την υποστήριξη των ευρωπαίων εταίρων της. «Αυτό δεν μπορεί να γίνει με μιας. Αλλά είναι ο καλύτερος δρόμος», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών.
Deutsche Welle
Σταμάτης Ασημένιος, dpa 
Y.Γ
Για να μην μας παραμυθιάζουν με τα σενάρια περί εξόδου από την ευρωζώνη...
Mας είπε άμεσα ότι δεν μας αφήνουν να πάμε σε χρεοκοπία..
Είδατε τι λέει ο Σόιμπλε, είναι πολύ ακριβή η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ!!!
Λέτε να διαβάζει Καμμένο ;;
Για ποιους άραγε είναι ακριβή η έξοδος...
Για τις τράπεζες που λέει ο Σόιμπλε ότι θα χρεοκοπήσουν...
Καταλάβατε τώρα ποιο θα έπρεπε να είναι το διαπραγματευτικό ατού της Ελλάδας...ποιο είναι το πιστόλι στο τραπέζι;;
Τώρα όμως είναι αργά γιατί τα πούλησαν όλα και έσωσαν τις τράπεζες καταστρέφοντας και εξαθλιώνοντας εμάς..

Σχόλια

  1. ΦΤΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Αυτός, ο Καμμένος, πρέπει να κρύβεται πίσω από όλα τα δεινά που υπόκειται σήμερα η Ελλάδα και οι Έλληνες. Προφανώς έχει μυστικές επαφές με τον Σόιμπλε και μας ξεπουλάει. Δεν βλέπει ότι τα μνημόνια είναι ευτυχία. Θέλει να δυστυχήσουμε. Να μην υπάρχει πετρέλαιο στη χώρα( τώρα υπάρχει, δεν έχουμε βέβαια τη δυνατότητα να το αγοράσουμε και να ζασταθούμε, αλλά αυτό είναι ήσσονος σημασίας) .

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΤΟΠΑΓΑΝΔΑ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμεις καταλαβαμε πιο ηταν το οπλο μας στης συνομηλιες αυτοι που εκαναν τις συνομηλιες δεν καταλαβεναν και δεν ηταν διετεθημενοι να καταλαβουν .γιατη αν εβλεπαν τη χωρα μας σαν χωρα τους δεν θα κανανε οτι κανανε ,και να μαγηρευουν χρονια ολοκληρα την παραδοση της ελλαδας ανεφ ορον .φερανε σε απογνοση ολο τον κοσμο αυτοι ολοι τα πηραν και τα βγαλανε εξω ας τους τημορησουμε αυτο μπορουμε αρκη να μην κολησουμε τα μυαλα μας παλλη με τα χρωματα και αν δεν βγη αυτος τη θα γηνη φτηνες δικαιολογιες για εμας για το εγω οτι σονη και καλα δεν υπηρχε ληση η ληση την ξερουμε ολοι ας το παραδεχτουμε μακρια απο τη βουλη ολοι αυτοι που μας προδοσαν ακομη και τον πιο ασχετο να ψηφησουμε αρκη να μηνμπουν ολοι αυτοι στη βουλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Σοιμπλε και κάθε Σοιμπλε κάνει τη δουλεία του και προασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας του. Αρα το θέμα δεν είναι ο Σοιμπλε αλλά οι δικοί μας πολιτικοί που έχουν ΄δωσει γη και ύδωρ.
    Οσον αφορά για τον κ Καμένο δεν χρειάζεται τέτοιου είδους προπαγάνδα, που πιστεύω οτι δεν τον βρίσκει σύμφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.