Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Πάγκαλος: Αν το πρώτο κόμμα δεν έχει αυτοδυναμία επιβάλλεται εκ των πραγμάτων η κυβέρνηση συνεργασίας..

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι "ωραία" που τα λέει ο κ. Πάγκαλος...
Τι δεν μπορεί να γίνει..
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι ξένοι και δεν μπορεί να γίνει και είναι αδιανόητο είναι να γίνουν πολλές εκλογικές αναμετρήσες, αυτό δεν μπορεί να γίνει..
Συνέχισε ο κ. Πάγκαλος λέγοντας:

Όπως είπε και ο Σόιμπλε προχθές αφού είστε δεσμευμένοι να κάνετε εκλογές κάντε τις..εν πάσει περιπτώσει.
Αλλά σκεφτείτε να βγούμε μετά τις εκλογές και να τους πούμε ξέρετε, εμείς κάναμε εκλογές αλλά δεν μπορούμε να συνεργαστούμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κυβερνήσεις με περισσοτέρους του ενός κόμματος..
Εγώ θα αγωνιστώ γα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το κόμμα μου
Εγώ θεωρώ ότι από την στιγμή  που το πρώτο κόμμα δεν θα έχει την αυτοδυναμία, επιβάλλεται εκ των πραγμάτων η αποφυγή νέων εκλογών και η συγκρότηση κυβέρνηση συνεργασίας..

2 σχόλια:

  1. Έγιναν όλοι Μπαμπινιώτηδες. Αλλάξανε τη λέξη συγκυβέρνηση με τις λέξεις Συνεννόηση,Συνεργασία.....
    Τί άλλο θα ακούσουμε προκειμένου το σάπιο σύστημα να μας κοροϊδεύει, εκμεταλλεύεται,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο άνθρωπος είναι στον κόσμο του. Πιστεύει ότι θα εκλεγεί πάλι βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.