Πάνος Καμμένος: οι βασικές αρχές των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" στο Δίστομο..

Καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο Πάνος Καμμένος σήμερα.
Απάντησε σε όλους και σε όλα, τόσο για το νεοσύστατο κίνημα όσο και για τις αρχές και βασικές πολιτικές του.
Η είδηση όμως είναι αυτό που ανέφερε....
σχετικά με τις βασικές αρχές και τις θέσεις του κόμματος που θα παρουσιασθούν σύντομα..
Η τοποθεσία που επελέγη δεν είναι τυχαία και δείχνει προφανώς την σπουδαιότητα και την προτεραιότητα που δείχνουν οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" στην αποπληρωμή των Γερμανικών δανείων.
Στο Δίστομο λοιπόν θα παρουσιασθούν οι αρχές του κόμματος.

Σχόλια

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΤΟΤΕ ...ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί ακριβώς φοβάσαι; Τί έχεις να χάσεις; Γιατί καίγεσαι; Είσαι λαμόγιο;

      Διαγραφή
  2. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την Ελλαδα..τιποτα αλλο..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίδρωσες;;;Που να δεις και τη συνέχεια...Ξυδάκι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμενω ο Καμμενος να μου πει ΤΗΝ ΛΥΣΗ. Οχι απλως φωνες καταρες και λαβαρα...

    Περιμενω κυβερνητικο προγραμμα και με ποιους...

    μετα θα κρινω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πότε επιτέλους κάποιος πολιτικός θα μιλήσει και για την γνήσια Ελλάδα , όλα καλά καμένε αλλά αυτά τα χριστιανικά που είπες όταν δημιο'ύργησες το κόμμα τι τα ήθελες ;

    Το ελληνικό φώς σκεπάστηκε ( δεν χρησιμοποιώ την λέξη έσβησε ) όχι το 1453 αλλά από τότε που μας κατάκτησε η ρωμαϊκή αυτοκρατορία και μετά με τη εξάπλωση των εβραϊκών θρησκειών με τις κυριότερες τον χριστιανισμό και μουσουλμανισμό και άλλες μικρότερες (οι καταστροφείς αλλά και οι αντιγραφείς του Ελληνικού φωτός ) .

    Το ίδιο το όνομα ΕΛΛΗΝ είχε κηρυχθεί υπό άγριο διωγμό στην βυζαντινή Αυτοκρατορία .

    Δεν είναι τυχαίο ότι η καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας (με επικά έργα και αλήθειες του Ελληνικού φωτός ) , και ας πιστέψουμε ότι δεν ήταν ο πρώτος στόχος των παραπάνω θρησκειών .

    Στην μεγάλη επανάσταση του 1821 με ίσως μεγαλύτερο αγώνα ακόμα και από αυτόν με τους τούρκους ,κατάφεραν τα τότε μεγάλα Ελληνικά ονόματα παράδειγμα Κολοκοτρώνης να καταφέρουν μετά από σχεδόν 2000 χρόνια να ονομαζόμαστε πάλι ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ) ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και όχι τίποτα νέο βυζάντιο η κανένα θρησκευτικό όνομα ,

    Ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα της επανάστασης που λεγόμαστε πάλι Έλληνες γιατί ήμασταν μέχρι τότε σε κατοχή από τους ( χρονικά ) ρωμαίους ,βυζαντινούς , τούρκους και είναι φανερό ότι δεν έχουμε ελευθερωθεί ακόμα , χρωστάμε στον Μεγάλο Κολοκοτρώνη να ολοκληρώσουμε την επανάσταση του 1821 , φυσικά δεν μιλάω για επανάσταση αλλά όλοι μας πρέπει να μεταδώσουμε την αλήθεια που κρύβουν επιμελώς και όλοι πλέον να μάθουν για τους προγόνους τους και ότι πάνω από όλα είναι Έλλην και όχι …….. .

    Το εκπληκτικό αποτέλεσμα της επανάστασης του 1821 ήταν απλά να βγουν οι πρώτες ακτίνες του Ελληνικού φωτός ,σύντομα ελπίζω να φανεί ολόκληρος ο Ήλιος .

    Κανένας άνθρωπος δεν είναι εχθρός του Ελληνικού φωτός (τούρκος ή άλλος ) και αυτοί περιμένουν (αλλά δεν το ξέρουν)το Ελληνικό Φώς να τους ελευθερώσει , δυστυχώς ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ζει ή κάνω λάθος ;

    Ο Ελληνισμός πρέπει να ξυπνήσει και καμιά φορά φτάνει να διαβάσεις Πλάτωνα , διαβάστε εδώ μια ανάρτηση από διεύθυνση που βρήκα και εξηγεί ο συγγραφέας το 7 κεφάλαιο του Πλάτωνα από την πολιτεία http://www.filosofv.blogspot.com/2011/12/blog-post_04.html

    Δεν είναι τυχαίο ότι στις 7 αναθεματίσεις κατά των Ελλήνων που γίνετε την Κυριακή της Ορθοδοξίας μία από τις 7 αναθεματίζει τον ίδιο των Πλάτωνα , και εμείς οι Έλληνες σαν πρόβατα επαναλαμβάνουμε από κάτω Ανάθεμα ανάθεμα ανάθεμα , η απόλυτη ύπνωση .

    Και δείτε εδώ από μία άλλη διεύθυνση τους διωγμούς κατά των ελλήνων που έκαναν οι Βυζαντινοί http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=394534&cid=122


    Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.