Η Ελλάδα αποσυρεται από την επιχείρηση "Atalanta";;


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα μέτρα λιτότητας και η ανάγκη να εξοικονόμησης πόρων στην περίοδο της κρίσης που περνάει η Ελλάδα, οδήγησαν τη χώρα να επιλέξει μια πρόωρη έξοδο από την επιχείρηση κατά των πειρατών "Atalanta", που διεξάγεται στον Ινδικό Ωκεανό από την ΕΕ.

Η φρεγάτα Ύδρα θα αρχίσει το ταξίδι επιστροφής πίσω στην Ελλάδα στις 7 Μαρτίου, ένα μήνα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, αυτό θα σώσει στην κυβέρνηση 2,5 εκατ.€.
Επιπλέον, δεν θα υπάρξει ελληνική συμμετοχή πλοίου στον επόμενο γύρο των επιχειρήσεων, για δύο μήνες στον Ινδικό Ωκεανό. Αυτό θα σώσει άλλα 5 εκατ.€ στην Αθήνα.

Σχόλια

  1. Η Τρόικα έλεγε: «Μου χρειάζονται ακόμη 352 εκατομμύρια ευρώ, κόψτε το κεφάλι σας να τα βρείτε».

    http://1greek.wordpress.com/2012/03/05/%CE%B7-%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B7-3/

    http://www.netnewsgr.gr/2012/03/352.html


    HEIL GAP ( or mind the GAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.