Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Καμπάνια στο ΑΠΘ για τη μη ανοχή της Σεξουαλικής Παρενόχλησης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου

Κεντρική εκδήλωση, ανοικτή για το κοινό, με τίτλο: 
Μηδενική Ανοχή στη Σεξουαλική Παρενόχληση: 
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΜΙΛΑ…. 
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΜΙΛΑ…. είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει η Κοσμητεία της Παιδαγωγικής Σχολής στο ΑΠΘ και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Μαρτίου 2012 και ώρα 11:30 στον 10ο όροφο του Πύργου της Παιδαγωγικής.
Η εκδήλωση πλαισιώνεται με εικαστικά και θεατρικά δρώμενα από φοιτητές/τριες της Παιδαγωγικής Σχολής και του τμήματος Θεάτρου Η εκδήλωση διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας -8 Μαρτίου και εντάσσεται στις δράσεις στο πλαίσιο της καμπάνιας στο ΑΠΘ για «ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ». 

Πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων. 
Την εκδήλωση προλογίζει η Κοσμητόρισσα της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ., Δήμητρα Κογκίδου, Συμμετέχουν: η Μαρία Στρατηγάκη, Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, η Ελευθερία Λίμπυ Τατά Άρσελ. Κλινική ψυχολόγος, ομότιμη Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, μέλος του Εθνικού Παρατηρητηρίου για την Βία κατά των Γυναικών στην Κοπεγχάγη και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής για τη Βία στη Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων στην Ελλάδα, η Βικτωρία Σπ. Δούκα, Αναπλ. Καθηγήτρια Εργατικού Δικαίου, Ν.Ο.Π.Ε., ΑΠΘ και η Σταματίνα Γιαννακούρου, Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.