Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Τρίτη 6 Μαρτίου στις 19:30 ανοιχτή εκδήλωση της Κίνησης Πολιτών Άρδην με θέμα: «Αντίσταση ή εξαφάνιση»

Τρίτη 6 Μαρτίου, στις 19:30 εκδήλωση της Κίνησης Πολιτών Άρδην «Αντίσταση ή εξαφάνιση» Η Κίνηση Πολιτών Άρδην στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει, ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα :
«Αντίσταση ή εξαφάνιση».


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Μαρτίου, στις 19:30 στον εναλλακτικό πολυχώρο του Άρδην (Βαλαωρίτου 1 & Δωδεκανήσου γωνία, στον 8ο όροφο). Θα μιλήσουν ο Γιώργος Καραμπελιάς, ο Παντελής Σαββίδης, ο Θανάσης Τζιούμπας και ο Κώστας Χρυσογόνος. 
Πληροφορίες : 2310543751, ardinthess@gmail.com, www.ardinthess.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.