"Ευτυχώς" που πουλάμε μόνο το 3% και όχι το 1/3 της ελληνικής γής...

Σάλος προκλήθηκε από τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, που έφεραν τον κ. Πρωτοψάλτη (εκπρόσωπος του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου -ΤΑΙΠΕΔ), να δηλώνει ότι πωλείται το 1/3 της ελληνικής γης.
Η Hurriyet με νεότερο δημοσίευμα της (βλέπε φωτογραφία) παραδέχεται ότι έγινε λάθος και η δήλωση αναφερόταν μόνο στο 3% και όχι στο 1/3...
Το ΤΑΙΠΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση που τονίζει σε άψογα αγγλικά ότι: έγινε λάθος στη μετάφραση από τον δημοσιογράφο της Hurriyet που αναφέρθηκε στην πώληση του 30% της ελληνικής γης.
«Αυτό είναι εντελώς ανακριβές. Το διαθέσιμο μέγεθος της Ελληνικής γης για ανάπτυξη ανέρχεται στα 3,4 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα, κάτι που αντιστοιχεί περίπου στο 3% της Ελληνικής γης».
Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων στην απάντηση που έγινε στην αγγλική γλώσσα.
Δείτε το δελτίο τύπου του ΤΑΙΠΕΔ.
Υ.Γ
Εμείς δηλαδή τώρα θα πρέπει να είμαστε, χαρούμενοι, ικανοποιημένοι και ευτυχείς που τελικά πουλάμε μόνο το 3% της πατρίδας μας ;;;

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.