Μόνο με 2 ευρώ ψηφίζεις για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ..

Εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ... 
Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 .
Η ψηφοφορία θα υποστηριχθεί με δύο συστήματα: α. χειρόγραφο σύστημα μέσω πιστοποιημένων εντύπων της Ε.ΚΑ.Π. και 
β. Με δίκτυο υπολογιστών. 


Όλα τα Μέλη και οι Φίλοι, που θα ψηφίσουν στις 18-03-12, θα καταβάλουν σε καθορισμένο μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής, το ποσό των 2 ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα κατατεθούν αμέσως μετά τη διαδικασία στο λογαριασμό της Ν.Ε. και θα ενημερωθεί για το εισπραχθέν ποσό η Ε.ΚΑ.Π. και η Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου.

Σχόλια

  1. Η Τρόικα έλεγε: «Μου χρειάζονται ακόμη 352 εκατομμύρια ευρώ, κόψτε το κεφάλι σας να τα βρείτε».

    http://1greek.wordpress.com/2012/03/05/%CE%B7-%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B7-3/

    http://www.netnewsgr.gr/2012/03/352.html


    HEIL GAP ( or mind the GAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σύμπτωση !!! Και για τις αντίστοιχες της ΝΔ 2 ευρώ ήταν η τιμή ...
    Αυτό το ξέχασες αρίστο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.