Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Τι είχαμε πει στις 27 Οκτωβρίου ;;

Χθές σε ένα σημείο της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1 ο  κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στις 27 Οκτωβρίου (του 2011), αφήνοντας υπαινιγμούς για τους αντιρρησίες.....
Πιο συγκεκριμένα είπε:
"Σας θυμίζω ότι, στις 27 Οκτωβρίου, είπαμε τότε – και όλοι αυτοί, που σήμερα κάνουν τους αντιρρησίες, δεν έφεραν καμία αντίρρηση- ότι φτάσαμε στο σημείο που το τεράστιο χρέος έκανε το κούρεμα και την καινούργια δανειακή σύμβαση αναπόφευκτα πράγματα. Φτάσαμε στο σημείο του αναπόφευκτου."


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι άλλο...
είχε πει ο κ. Σαμαράς στις 27 Οκτωβρίου στην δήλωσή του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Μάλλον έχει ξεχάσει αυτά που είχε πει...
Μάλλον δεν θέλει να τα θυμάται...

2 σχόλια:

 1. Παλικάρια τη ΝΔ προωθείται ή είναι ιδέα μου?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςMar 23, 2012 05:06 AM

   ΜΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΒΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ.. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ...

   Διαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.