Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Συνελήφθησαν 25 άτομα με την κατηγορία συμμετοχής στους Anonymous

Οι διωκτικές αρχές της Αργεντινής, της Κολομβίας, της Χιλής και της Ισπανίας προχώρησαν στη σύλληψη 25 συνολικά ατόμων, με την κατηγορία ότι προετοίμαζαν διαδικτυακές επιθέσεις για λογαρισμό της διαβόητης ομάδας hackers με την επωνυμία Anonymous. Φυσικά, το γεγονός ότι οι συλλήψεις έγιναν σχεδόν ταυτόχρονα στις τέσσερις χώρες μόνο σύμπτωση δεν είναι.
Η Intepol είχε τον συντονισμό των επιχειρήσεων, έπειτα από πληροφορίες ότι επίκεινται χτυπήματα από τους συλληφθέντες. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αρχές κατέσχεσαν και τους υπολογιστές τους, αναζητώντας αποδείξεις για τη δράση τους. Οι συλληφθέντες είναι μεταξύ 17 και 40 ετών και σύμφωνα με τις αρχές επρόκειτο να επιτεθούν μεταξύ άλλων στο υπουργείο Άμυνας της Κολομβίας και την εταιρεία ηλεκτροδότησης της Χιλής. Προφανώς, άπαντες θα αρνηθούν τη συμμετοχή τους σε τέτοιες δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.