Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Βενιζέλος: Ο κ. Σαμαράς.. έκανε μια στροφή 180 μοιρών

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε και μάλιστα χαμογελώντας ειρωνικά, στην χθεσινή συνέντευξή του ο κ. Βενιζέλος για τον κ. Σαμαρά, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν:
"Θα ήταν σε καλύτερη οικονομική θέση σήμερα η Ελλάδα εάν το Μάιο του 2010 η Νέα Δημοκρατία στήριζε το Μνημόνιο όπως το στηρίζει σήμερα για το οποίο ζητά να το εξαργυρώσει με εκλογική νίκη αυτοδυναμία;"Ο κ. Σαμαράς διαπαιδαγώγησε το Κόμμα του και την Παράταξή του επί μήνες σε μια αντιμνημονιακή λογική και όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, όταν αντιλήφθηκε ότι αυτά που έλεγε επί μήνες ολόκληρους ήταν ανακριβή και αδιέξοδα, έκανε μια στροφή 180 μοιρών, έκανε μια άλλη επιλογή: 
Την επιλογή αυτή ποτέ δεν την παραδέχτηκε με θάρρος με ολοκληρωμένο τρόπο, πάντα κράτησε μια επαμφοτερίζουσα στάση, μια «ήξεις αφίξεις» στάση, αυτή που χαρακτηρίζω «αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση και συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση», θέλοντας να εμφανίζεται ταυτόχρονα ως ο ένας από τους δυο κυβερνητικούς εταίρους και ως ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αυτό είναι ένα φαινόμενο το οποίο είναι ακατανόητο για τα ευρωπαϊκά και τα διεθνή δεδομένα.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΤΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ,

    http://www.livestream.com/epamwebtv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακριά από αυτούς,χιλιόμετρα μακριά από ανθρώπους που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.